Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? İşte 10-14 Haziran haftası Yemekteyiz kazananı

Güncelleme Tarihi:

Yemekteyizde bu hafta kim birinci oldu İşte 10-14 Haziran haftası Yemekteyiz kazananı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2019 19:27

TV8 ekranlarında yayınlanan ve büyük ilgi toplayan gündüz kuşağı programı Yemekteyiz'de, büyük final gerçekleşti. Bir hafta boyunca birbirinden farklı menülerle yarışmacıların hünerlerini gösterdiği programda, bir isim haftanın birincisi olarak 10 bin TL'lik ödülün sahibi oldu. Peki, Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? İşte, 10-14 Haziran haftası Yemekteyiz kazananı.

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Onur Büyüktopçu'nun yaptığı Yemekteyiz yarışmasında heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Her hafta farklı yarışmacıların yarıştığı Yemekteyiz'de pazartesi günü başlayan maraton sona erdi ve bir kişi haftanın zirvesine oturdu. Yarışmacılar ve Onur Büyüktopçu'dan puanları toplayan bir isim, 10 bin TL'lik ödülün sahibi oldu. İşte, Yemekteyiz yarışmasının 10-14 Haziran haftası birincisi.

YEMEKTEYİZ'DE BU HAFTA KİM BİRİNCİ OLDU

10-14 Haziran haftasında Yemekteyiz'de yarışmacılar hafta boyunca yaptığı puanlama ile haftanın birincisini seçti ve bir isim 10 bin TL'lik para ödülünün sahibi olarak haftanın zirvesine oturdu. Yemekteyiz'in bu haftaki birincisi Barış Dönmez oldu. Barış bey toplam 27 puan topladı. 

YEMEKTEYİZ'İN BU HAFTAKİ YARIŞMACILARI

Haberin Devamı

BURAK ŞAHİNGİL

43 yaşında olan Burak Şahingil aslen Sivaslı ve ses sanatçısı. Anne ve babasıyla istanbul'da yaşayan Burak Şahingil, iddialı isimler arasında.

SİBEL ÖZKAN

Sibel Özkan 40 yaşında ses sanatçıcı ve 20 yaşında bir kızı var. Mutfak performansı ile dikkat çeken yarışmacı hayattaki dik duruşunu inatçı kişiliğine bağlıyor.

EMİNE SOLMAZ

Ev yemekleri ağırlıklı bir işletme sahibi olan Emine Solmaz 45 yaşında. İş hayatında yakaladığı başarıyı Yemekteyiz'de gösteren yarışmacı Artvinli.

BARIŞ DÖNMEZ

43 yaşında ve aşçı olan Barış Dönmez, yemek konusunun temelini öğrendiğini ve yarışmada iddialı olacağını söylüyor.

SERPİL UZUNÇAVDAR

Yemekteyiz'in son günü yarışacak olan Serpil Uzunçavdar 35 yaşında ve milli hakem. Saç tasarım merkezinde koordinatörlük yapan yarışmacı hayatta başarılı olma nedenini özgüvenine bağlıyor.

BAKMADAN GEÇME!