Yemekteyiz Best Of’un bu haftaki yarışmacıları kimler? İşte Yemekteyiz 11-15 Mart yarışmacıları

Güncelleme Tarihi:

Yemekteyiz Best Of’un bu haftaki yarışmacıları kimler İşte Yemekteyiz 11-15 Mart yarışmacıları
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2019 17:04

Yemekteyiz yarışmasının 'best of' bölümleri devam ediyor. Yarışmaya daha önceden katılan ve en çok konuşulan isimlerin yarıştığı Yemekteyiz Best Of’un bu haftaki ilk bölümünde İclal Aslan yarıştı. Peki, bu haftanın diğer yarışmacıları kimler? İşte Yemekteyiz 11-15 Mart yarışmacıları

Haberin Devamı

Onur Büyüktopçu’nun sunuculuğunu üstlendiği Yemekteyiz yeni haftanın açılışını 11 Mart Pazartesi günü yaptı. Geçmiş sezonların en iyi yarışmacılarının bir araya geldiği Yemekteyiz'de bu hafta İclal Aslan, Seyhan Bekiroğlu, Nazan Güngörmüş, İlker Özten, Sami Batuhan Yoldaş mücadele ediyor.

İCLAL ASLAN KİMDİR?

40 yaşında ve evli olan İclal Aslan, çiğ köfteci dükkanı işletiyor. Aslen Şanlıurfalı olan İclal Hanım uzun yıllardır İstanbul'da yaşıyor. İlk yarışında birinci olan İclal Aslan, best of yarışında bir hayli iddialı.

SEYHAN BEKİROĞLU KİMDİR?

9 yıllık evli ve 2 çocuk annesi olan Seyhan Bekiroğlu, 37 yaşında. Tasarımcılık yapan Seyhan Bekiroğlu, sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor. Daha önce katıldığı Yemekteyiz'de birinciliği çok az bir farkla kaçıran Seyhan Hanım bu kez şampiyon olmayı hedefliyor.

NAZAN GÜNGÖRMÜŞ KİMDİR?

Haberin Devamı

Best of yarışının üçüncü gün yarışmacısı Nazan Güngörmüş evli ve ev hanımı.

İLKER ÖZTEN KİMDİR?

İlker Özten, best of yarışının dördüncü gününde mücadele edecek. Moda sektöründe çalışan İlker Bey, genellikle gelinlik tasarımları yapıyor, kendisine mutfak konusunda da güveniyor.

SAMİ BATUHAN YOLDAŞ KİMDİR?

Yemekteyiz’in iddialı yarışmacıları arasında yer alan Sami Batuhan Yoldaş, bayan kuaförlüğü yapıyor. İclal Aslan, Seyhan Bekiroğlu, Nazan Güngörmüş ve İlker Özten’in evine konuk olarak katılacak olan Sami Batuhan Yoldaş, final gününe ev sahipliği yapacak.

 

BAKMADAN GEÇME!