Yasak Elma dizisinin Cem’i Gün Akıncı kimdir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Yasak Elma dizisinin Cem’i Gün Akıncı kimdir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2018 15:29

Yasak Elma dizisine sürpriz bir isim katıldı. Gün Akıncı, Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci’nin başrollerini paylaştığı Yasak Elma’nın kadrosuna dahil oldu. Peki Cem karakteriyle izleyici karşısına çıkacak olan Gün Akıncı kimdir?

Haberin Devamı

21 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak olan 10. bölümden itibaren kadroda yer alacak olan Gün Akıncı, Cem karakterine hayat verecek. Alihan’ın Amerika’da çalışan üst düzey yöneticisi olan Cem, Türkiye’deki şirketin genel müdürü olarak atanacak.

GÜN AKINCI KİMDİR?

Gün Akıncı, 1988 eylül ayında İstanbul’da dünyaya geldi. Lise eğitimini Haydarpaşa Lisesi'nde tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.

15 yaşından beri basketbol oynayan Gün Akıncı, 18 yaşındayken Efe’in pilot takımı Pertevniyal’in A takımı kadrosuna kadar yükselmiş ancak sakatlanduğı için bırakmak zorunda kaldı. Anadolu Efes ve ITO'da genç takımlara antrenörlük yaptı. Tanınmış restoranlar ve kulüplerde 3 yıl yönetici ve PR yöneticisi olarak çalıştı.

Haberin Devamı

Daha sonra modellik yapmaya başlayan Gün Akıncı oyuncu olmaya karar verip bunun üzerine eğitimler aldı.
Fox Tv’de yayınlanan; başrolü Fikret Kuşkan, Ebru Aykaç ve Emel Çölgeçen’in paylaştığı Kırlangıç Fırtınası dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Bu dizide Yusuf karakterine hayat verdi.

 

BAKMADAN GEÇME!