Yasak Elma'nın 60. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son bölümün özeti

Güncelleme Tarihi:

Yasak Elmanın 60. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı İşte son bölümün özeti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2019 23:29

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma, 2 Aralık Pazartesi akşamı izleyici karşısına çıktı. Yasak Elma'nın son bölümünde, Nadir ve Halit yüzleşmesinde, Nadir’in getirdiği sürpriz isim tüm dengeleri alt üst etti. Yasak Elma hayranları şimdiden dizinin yeni bölümü için araştırma yapmaya başladı. Peki, Yasak Elma'nın 60. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, son bölümün özeti ve yeni bölümle ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Barış Kılıç ve Nesrin Cavadzade’nin başrollerini paylaştığı Yasak Elma, bu hafta 59. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Sevilen dizinin bu haftaki bölümünde Şahika’nın ortadan kayboluşu onu herkesin gözünde tek suçlu haline getirdi. Peki, Yasak Elma'nın 59. bölümünde başka neler oldu? Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar.

Yasak Elma'nın 2 Aralık Pazartesi akşamı ekranlara gelen son bölümünde;

Şahika’nın ortadan kayboluşu onu herkesin gözünde tek suçlu haline getirmiştir. Halit, Yıldız ve Ender’in haklı çıkmasının burukluğunu yaşarken, Şahika’nın arkasındaki gizli gücün kendisinden intikam almak için dönen eski dostu Nadir olduğunu öğrenir. Nadir ve Halit yüzleşmesinde, Nadir’in getirdiği sürpriz isim tüm dengeleri alt üst edecektir.

Haberin Devamı

 

 

BAKMADAN GEÇME!