Yasak Elma'nın 57. bölümü sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Yasak Elmanın 57. bölümü sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2019 20:37

Yeni sezonu ile macerasına devam eden Yasak Elma, bu hafta pazartesi akşamı sevenlerinin karşısına çıktı. Yasak Elma'nın son bölümünde yaşanan heyecanlı anların ardından, dizinin haftaya yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanı şimdiden merak konusu oldu. Peki, Yasak Elma'nın 57. bölümü sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu? İşte, merak edilenler.

Haberin Devamı

FOX TV ekranlarında seyirci karşısına çıkan Yasak Elma'nın 18 Kasım Pazartesi akşamı 57. bölümü ile yayınlandı. Yasak Elma'nın pazartesi akşamı yayınlanan olan bölümünde, Nadir ve Halit yüzleşmesinde, Nadir’in getirdiği sürpriz isim tüm dengeleri alt üst etti. Peki, Yasak Elma'nın son bölümünde başka neler oldu? 58.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz. 

YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şahika’nın ortadan kayboluşu onu herkesin gözünde tek suçlu haline getirmiştir. Halit, Yıldız ve Ender’in haklı çıkmasının burukluğunu yaşarken, Şahika’nın arkasındaki gizli gücün kendisinden intikam almak için dönen eski dostu Nadir olduğunu öğrenir. Nadir ve Halit yüzleşmesinde, Nadir’in getirdiği sürpriz isim tüm dengeleri alt üst edecektir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!