Yasak Elma yeni bölüm fragmanı: Ben Halit ile evleneceğim

Güncelleme Tarihi:

Yasak Elma yeni bölüm fragmanı: Ben Halit ile evleneceğim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2018 09:44

Pazartesi dizisi Yasak Elma'nın 8. bölüm fragmanı son gelişmelerin hemen ardından yayınlandı. Dizinin son bölümünde Halit'in evlilik teklifi sahnesine tanık olan izleyiciler, Yasak Elma yeni bölüm fragmanıyla önemli ipuçları edindi. Evlilik haberi Zeynep'in tepkisine neden oluyor ancak Yıldız, herkes ve her şeye rağmen bu evliliği gerçekleştirmeye kararlı! İşte Yasak Elma yeni bölüm fragmanı ve ipuçları!

Haberin Devamı

Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı kısa sürede yayınlandı. Ekran macerasında yedi haftayı geride bırakan Yasak Elma’nın son bölümünde Alihan’ın sürprizi Zeynep’i duygulandırırken; finale Halit’in evlilik teklifi damga vurdu.  Halit’in başka bir kadınla görüntülenmesi ardından hayal kırıklığı yaşayan Yıldız, yolun sonuna geldiğini düşündüğü anda büyük bir sürpriz yaşadı. Peki Yıldız, Halit’in evlilik teklifine ne yanıt verecek? Bu soruya yanıt bekleyenler için ilk ipucu Yasak Elma 8. bölüm fragmanıyla geldi.

Halit’in evlilik teklifi haberi gündeme bomba gibi düşer. Zeynep, kardeşi için büyük bir endişe duyar ancak Yıldız kararlıdır , ne olursa olsun Halit’le evlenecektir. Oyunlarına rağmen Halit’in Yıldız’la evleneceğini öğrenen Ender, bu evliliğin olmaması için her şeyi yapacaktır.



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ender Yıldız ve Zeynep’i bitirmek için her yolu deniyordur. Ender’in oyunlarının Alihan ve Zeynep’e sıçraması, Alihan ve Zeynep ilişkisini bir sınavdan geçirecektir. Halit ise Yıldız’la olamayacağı gerçeğini kabul edip, hayatına devam etme kararı alır. Halit’in bu kararı Yıldız için hayal kırıklığı olur. Ya baş koyduğu yolda ilerleyecek, ya da her şeyden vazgeçecektir...

 

BAKMADAN GEÇME!