Yasak Elma 6. bölüm fragmanında Ender'den şok sözler - Yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Yasak Elma 6. bölüm fragmanında Enderden şok sözler - Yeni bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2018 11:34

Yasak Elma dizisi yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Pazartesi günleri yayınlanan Yasak Elma son bölümünde patronuyla aşk yaşama fikrinden tedirgin olduğu için duygularına ket vuran Zeynep, finalde büyük bir sürpriz yaşadı. Yasak Elma 6. bölüm fragmanıyla ise yepyeni ipuçları geldi. Yeni görüntülere Ender'in sözleri damga vurdu. İşte Yasak Elma 6. bölüm fragmanı ve ilk ipuçları!

Haberin Devamı

Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı kısa sürede yayınlandı. Ekran macerasında beş haftayı geride bırakan Yasak Elma’nın son bölümünde hem Zeynep ve Alihan hem de Yıldız ve Halit cephesinde sürpriz dolu gelişmeler yaşandı. Final sahnesi ise kafalarda soru işareti bıraktı. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Yasak Elma 6. bölümden ilk detaylar!

23 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Yasak Elma yeni bölümünde Zeynep, hissettiği duyguları Yıldız’la paylaşır. Yıldız’ın oyununu keşfeden Ender, artık eskisinden daha çok kızgındır. Artık sadece Yıldız değil, Zeynep de hedefi haline gelir. Bu nedenle Alihan’ın karşısına çıkar ve Zeynep ‘in zengin koca avında olduğunu iddia eder.



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Halit’in Yıldız’ı kafede Ender’in elinden kurtarması Ender’in tüm intikam oklarını Yıldız’a çevirmesine neden oldu. Yıldız Ender’in yaptıklarını kendi lehine çevirmeye çalışırken, karşısına çıkan yeni bir rakiple baş etmek zorunda kaldı. Zeynep ve Alihan birbirlerine olan hislerini daha fazla gizleyemedi. Zeynep bir karar vermek zorundaydı. Ya hislerini yaşayacak ya da korktuğu bu aşka hiç adım atmadı.

BAKMADAN GEÇME!