Yasak Elma dizisinin yayınlanan son bölümünde planlar harekete geçti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Yasak Elma dizisinin yayınlanan son bölümünde planlar harekete geçti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2018 23:45

Yasak Elma dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine dramatik dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ender, Kemal’i Yıldız’a yakınlaştırmanın yollarını ararken aklına bir fikir geldi. Yıldız’ı her gün Kemal’i görmeye mecbur bırakacak bu planı harekete geçirmek için kolları sıvadı. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Yasak Elma dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine ilginç anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Zeynep Alihan’ın buluşma yerine gelmemesinden sonra yıkıldı. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Ender, Kemal’i Yıldız’a yakınlaştırmanın yollarını ararken aklına bir fikir gelir. Yıldız’ı her gün Kemal’i görmeye mecbur bırakacak bu planı harekete geçirmek için kolları sıvar. Olacaklardan habersiz olan Yıldız ise Defne’yle samimiyetini ilerletiyordur.

Zeynep Alihan’ın buluşma yerine gelmemesinden sonra yıkılmıştır. Alihan kendini açıklamak istese de, Zeynep artık inanmaz. Zeynep’in Alihan’la ilgili duyduğu bir haber ise onu başka kararlar almak zorunda bırakacaktır.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!