Yasak Elma dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Yasak Elma dizisinin son bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2018 22:51

Yasak Elma dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Zeynep Alihan’ın çalıştığı yeri satın almasının şaşkınlığını yaşarken, onunla tekrar bir arada olmamak için kendi kendine söz verdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki, Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Yasak Elma dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine sürükleyici anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yıldız, Halit’in ona yaptığı sürprize çok sevindi. Halit’le ilişkilerinin artık kolay kolay bozulmayacağına emindi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki, Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Zeynep Alihan’ın çalıştığı yeri satın almasının şaşkınlığını yaşarken, onunla tekrar bir arada olmamak için kendi kendine söz verir. Bundan sonra asla Alihan’ın yakınında olmayacaktır. Verdiği bu karar Bursa’dan yakın arkadaşı olan Emir’in gelmesiyle bozulur.

Yıldız ise Halit’in ona yaptığı sürprize çok sevinir. Halit’le ilişkilerinin artık kolay kolay bozulmayacağına emindir. Ender’in ise pes etmeye niyeti yoktur. Planlarını başka bir yoldan yürütmeye karar verir.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!