Yasak Elma 11. bölümde neler olacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Yasak Elma 11. bölümde neler olacak Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2018 23:31

Yasak Elma dizisi dün akşam sürprizlerle dolu bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Alihan'ın kararın ardından perişan olan Zeynep'in işten ayrılmak için elinden geleni yaptığı Yasak Elma son bölümünde en büyük şoku Yıldız yaşadı. Erin'in sağlık sorunu nedeniyle zor bir kararın eşiğine gelen Halit, Ender'e olan kızgınlığını bir kenara bırakmak zorunda kaldı. Şimdi ise gözler yeni bölümde! Peki Yasak Elma 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Yasak Elma dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine gerilim dolu anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Alihan’ın korkuları yüzünden verdiği ani karar, Zeynep’i perişan etti ve işten ayrılmaya karar verdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etti. Peki, Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Alihan’ın korkuları yüzünden verdiği ani karar, Zeynep’i perişan eder ve işten ayrılmaya karar verir. Alihan ise ondan ayrılmasına rağmen onu her gün görmemeyi kabul edemez. Bu arada şirkete Alihan’ın Amerika’da çalışan üst düzey  yöneticisi Cem genel müdür olarak gelir. Ender Yıldız’ı bütün cemiyete rezil etmenin yolunu bulur. Erim’in anı rahatsızlığı Halit’i hayati bir karar vermek zorunda bırakır…

 

Haberin Devamı

GEÇEN HAFTA NE OLMUŞU?

Yasak Elma'nın geçtiğimiz hafta yayınlanan 9. son bölümünde, Halit’in hazırlattığı evlilik sözleşmesini imzalatmak istemesi üzerine Yıldız çok şaşırmıştır. Ama Halit’i de kaybetmek ve şüphelendirmek istemez. Ender, tüm olanlardan  sonra Yıldız’dan intikam almakta ve onun bir açığını yakalamakta da kararlıdır. Yıldız ve Halit’in evliliği yüzünden yanlış anlaşılmak istemeyen Zeynep ise Alihan ile yaşadıkları ilişkiyi saklamaya karar verir. Yavaş yavaş Zeynep’e  aşık olduğunu fark eden Alihan bu aşkın onu değiştirdiğinin farkına varır. Bunun üzerine ise yapacağı yeni hamle ile Zeynep’i hem şaşırtacak hem de çok üzecektir...

YASAK ELMA'NIN GENEL KONUSU

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender Yıldız’ı  kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur. Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır.  Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız’ın  vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!