Vuslat'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vuslat'ın 14. bölümünde neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Vuslatın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Vuslatın 14. bölümünde neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2019 20:11

TRT1 ekranlarından ilgiyle takip edilen Vuslat dizisi 14. bölümü ile izleyenlerin karşısına çıktı. Vuslat'ın 15 Nisan 2019 tarihinde yayınlanan bölümünde heyecan yine doruktaydı. Dizinin yeni bölümünde, Aziz de zamana ve tuzaklara karşı, nefes kesen bir mücadelenin içerisine girdi. Pek, sevilen dizi Vuslat'ın 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Vuslat'ın son bölümünde neler yaşandı? İşte, merak edilenler...

Haberin Devamı

Başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan ile Mehmet Özgür'ün paylaştığı TRT1'in sevilen dizisi Vuslat, 15 Nisan tarihinde yayınlanan yeni bölümü izleyenleri yine ekran başına topladı. Dizinin bu haftaki bölümünde, Altan ve Yalçın, beklenmedik bir haberle alt üst oldu. Aziz, başına gelen olaylarla ilgili önemli bir bağı, yine Salih ve Abdullah’ın yardımıyla keşfederken, Feride de aile geçmişini ve kolyenin hikâyesini araştırmaya başladı. Peki 14. bölümde başka neler oldu? Vuslat'ın 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimize eklenecektir.

VUSLAT'IN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

İşte Vuslat'ın 15 Nisan tarihinde yayınlanan 14. bölümünde yaşananlar;

Aziz, belki de yaşamının kırılma noktasındadır. Feride’nin hayatı, Aziz’in zekâsına ve cesaretine bağlıyken, Aziz de zamana ve tuzaklara karşı, nefes kesen bir mücadelenin içerisine girer...

Haberin Devamı

Altan ve Yalçın, beklenmedik bir haberle alt üst olur. Aziz, başına gelen olaylarla ilgili önemli bir bağı, yine Salih ve Abdullah’ın yardımıyla keşfederken, Feride de aile geçmişini ve kolyenin hikâyesini araştırmaya başlar.
Sultan’ın hastaneden dönüşüyle birlikte köşkte ilk kez hâkim olan sevgi ve aile olma duygusu Faiklerin evinde de başka bir şekilde yansımasını bulmaktadır.
Kerem, babasının adamı olarak bildiği Ali ile Faik’in evinde karşılaşır… Ardından, yaşadığı şaşkınlıkla bu bağları çözebilmek için harekete geçer.
Tahsin, kaçınılmaz sona doğru yaklaşırken, dayanıp güvenebileceği tek kişinin Aziz olduğuna karar verir. Yıllardır peşinden sürüklediği kendi karanlığına, farkında olmadan Aziz’i de çekmek üzeredir…

13. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Tahsin’in verdiği emirle, Sultan, Fırat ve Yalçın aynı arabada ölümcül bir kaza geçirir. Bu kaza hem Korkmazer ailesinin hem de Çağlar ailesinin yüreğini yangın yerine çevirir. Baba kız aynı anlarda hayat mücadelesi verirken, iki düşman kardeş Aziz ve Kerem, yüreklerine düşen ortak acıyı birlikte göğüslemek zorundadır.
Duygusal sahneleriyle bu hafta da gönül tahtımıza yerleşecek Vuslat’ta, Sultan’ı bekleyen kader sevenlerini sarsacak, yepyeni gelişmeler büyük heyecanları beraberinde getirecek...

Sevdalarını, yüreklerinde bir çiçek gibi büyüten, imkânsız ama bir o kadar da vazgeçilmez bir aşkın iki kahramanı olan Aziz ve Feride için, gizemin dolu sırların hâkim olduğu macera, henüz yeni başlıyordur..

Feride, kaçmaya çalıştıkça giderek kapıldığı Aziz’in etrafındayken, yine büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır..

Feride, Aziz’in duygularıyla yüzleşmeye cesaret edemezken, Aziz aşkını cesurca anlatmayı sürdürecektir...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!