Vuslat dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Vuslat dizisinin son bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2019 23:39

Vuslat dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Emine’nin kaçırılma haberi Feride’yi istemeye gelenleri telaşa soktu. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Vuslat dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Vuslat dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kerem, ağabeyi Aziz ile babası Tahsin’e yeni bir oyun kurmaktaydı. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Vuslat dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vuslat dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Emine’nin kaçırılma haberi Feride’yi istemeye gelenleri telaşa sokar. Aziz, Emine’nin peşine düşen Altan’ın vurulduğunu öğrenir. Aziz ile Yalçın bir olup Emine ve Altan’ı bulmaya koyuluyorlar.

Kerem, ağabeyi Aziz ile babası Tahsin’e yeni bir oyun kurmaktadır. Oyuna Yalçın’da katılmak zorunda kalır. Bu oyun herkesin hayatını değiştirir.

Fırat ve Sultan hastaneye kaldırılan Madam Aneta’nın yanından hiç ayrılmaz. Aziz’i elde etmek için yeni planlar kurmaya başlayan Nehir, Kerem’e iş birliği teklif eder.

Mezcup, Emine ve Altan’ın bulunmalarına yardımcı olur. Altan bulunduğunda durumu çok ağır olduğundan hastaneye kaldırılır. Altan iyileşebilecek midir?

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!