Ver Elini Aşk dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Ver Elini Aşk dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 23:14

Ver Elini Aşk dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Ver Elini Aşk'ta heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Lalin, Ayperi ve Kaan arasındaki aşk oyunlarını ilk anlayan kişi oldu. Ayperi, bu sözü duyduğunda ise şaşkına döndü. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Ver Elini Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ver Elini Aşk dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde gördüğü fotoğraf karşısında çok sinirlenen Kaan, Ayperi’den hesap sordu. Ayperi’nin peşinden koşmasından memnun olan Kaan’ın kolay kolay yelkenleri suya indirmeye niyeti yoktu. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Ver Elini Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ver Elini Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Lalin, Ayperi ve Kaan arasındaki aşk oyunlarını ilk anlayan kişi olur. Ayperi, bu sözü duyduğunda ise şaşkına döner. Mesut da Kaan'ı sıkıştırmaya devam eder. Ayperi ile aralarında olan ilişkiyi anlamaya çalışan Mesut, Kaan'ı ters köşe yapar ve almak istediği cevabı alır.
Ayperi ve Kiraz'ın babası Hayri, olaylara dahil olmaya başlar. Kaan ile tanışan Hayri, Ayperi ile seviyeli bir dadı-patron ilişkisi istediğini net şekilde söyler.

Gördüğü fotoğraf karşısında çok sinirlenen Kaan, Ayperi’den hesap sorar. Ayperi’nin peşinden koşmasından memnun olan Kaan’ın kolay kolay yelkenleri suya indirmeye niyeti yoktur. Kiraz, yaptığı hırsızlığın sebebini konaktakilere açıklamak zorunda kalmış ve Emin Ağa duydukları karşısında geçmişteki hesaplaşmaları hatırlayarak sinir krizi geçirmiştir. Lalin, Oğuz’un evine yerleşmesiyle ikili arasında işler de karışır. Hayri’ye yardımcı olmaya çalışan Kaan, ezeli düşman olan Emin Ağa ve Hayri’nin karşı karşıya gelmesine sebep olurken asıl bu buluşmanın beklenmeyen şahidi Ayperi’dir…

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!