Vatanım Sensin'e Türk bayraklı sahne damga vurdu... Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensine Türk bayraklı sahne damga vurdu... Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2018 09:36

Vatanım Sensin dizisinin olaylı son bölümünün hemen ardından yeni fragman araştırmaları başladı. Cevdet’in zor bir seçimin eşiğine geldiği Vatanım Sensin son bölüm finalinde duygusal anlar yaşandı. Baba- kızın Türk bayraklı sahnesi, ekran başındakileri de derinden etkiledi. Şimdi ise gözler yeni gelişmelerde! Peki Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin’in 17 Mayıs 2018 Perşembe akşamı yayınlanan bölümüyle yine ekrana kilitledi. Kuvvacıların kazdığı tüneli patlatmayı emreden Filippos’un bu vazife için Cevdet'i görevlendirmesi olayların seyrini değiştirdi. Cevdet'in, herkesin önünde vereceği bu kritik karar Hilal ile karşı karşıya gelmelerine yol açtı. Vatanım Sensin son bölüm finaline arkadaşlarının ölümünden babasını sorumlu tutan Hilal’in Cevdet’e silah doğrulttuğu anlar damga vurdu. Arkadaşlarının yaşadığını öğrenen Hilal, yaşadığı şoku atlatamadan Cevdet’in itirafıyla sarsıldı. Böylece Azize’den sonra Hilal de Cevdet’in gerçek görevini öğrenmiş oldu.

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Cevdet'in, Yakup'la görüştüğünü kendi gözleriyle görüp Kuvayı Milliye için çalıştığından emin olan Filippos, Cevdet'i tutuklamak veya cezalandırmak yerine göz hapsine almayı tercih eder. Böylece Ankara'nın planlarını önceden haber alıp boşa çıkarabilecektir. Nitekim Filippos'un elde ettiği bilgiler öncelikle Darülmesai'yi ve Azize dahil oradaki tüm kadınların hayatını tehdit eder. Hilal, babası Cevdet’in kahraman bir Türk askeri olarak yanlarında olmasına büyük bir özlem duymaktadır. Milli Mücadele’nin giderek çetinleştiği bu süreçte birlikte saf tutmayı arzu eden Hilal, bunu ablası Yıldız ile paylaşır. Azize ile Cevdet’in, vaziyeti konuştukları anda Cevdet duygularını açığa çıkarır. Eskiden kendisinin bir kahraman olarak anılabileceği ihtimali olduğunu belirten Cevdet, şu an ölmesi durumunda hain ilan edileceğini düşünür. Cevdet’in sözleri Azize’yi adeta kahreder. Zira verdiği bu gizli vazife, tehlikeli olduğu kadar kaldırması da zor bir durumdur.

O sırada Ankara Cevdet'ten, İtalyanlara esir düşen ve serbest bırakılmak üzere olan Türk subaylarıyla ilgili bir görev verir. Şimdi Cevdet'le Filippos arasında tehlikeli bir satranç oyunu başlayacaktır. Bu öylesine tehlikeli bir oyundur ki Cevdet'i kızı Hilal'le ölümcül bir şekilde karşı karşıya getirecektir.

 

BAKMADAN GEÇME!