Vatanım Sensin’de Cevdet Feride’nin yaÅŸadığını öÄŸreniyor… Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin’de Cevdet Feride’nin yaşadığını öğreniyor… Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 12, 2018 09:27

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı son gelişmelerin hemen ardından yayınlandı. Tarihi sahneleriyle ekrana kilitleyen Vatanım Sensin’in 11 Ocak tarihli bölümünde Leon ve Mehmet büyük bir tehlikeyle karşı karşıya geldi. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Vatanım Sensin 41. Bölüm fragmanı ve ilk ipuçları!

Haberin Devamı

Vatanım Sensin yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Her hafta başka bir sürprizle izleyici karşısına çıkan Vatanım Sensin’in son bölümünde Cevdet, Mustafa Kemal Paşa’dan gelen telgraf doğrultusunda İsmet Paşa’yı kurtarmak için harekete geçti. Ankara ile ipleri iyiden iyiye koparan Dağıstanlı geri dönülmez bir yola girdi. Cevdet, Mustafa Kemal’in emri üzerine İsmet Bey’i Dağıstanlı’nın namlusunun ucundan almak için Tevfik’i kullandı. Aynı zamanda diliminde ise Leon ve Mehmet ölümle burun buruna geldi. Tüm bu gelişmelerin ardından yayınlanan Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı ise şok etkisi yarattı. İşte yeni bölüm sahneleri ve detayları!

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Tevfik, hayatta kalabilmek için bildiÄŸi büyük sırrı Cevdet'e söylüyor! Cevdet, elindeki silahı Tevfik'in kafasına doÄŸrultarak onu öldürmek için hazır bekler. Tevfik, hayatta kalabilmek için en büyük kozunu kullanmanın uygun olacağını düşünür. Bu ölümü sadece tek bir kelime önleyecektir. Tevfik'in dudaklarından Azize izmi çıktığında Cevdet'in tüm düşünceleri aniden deÄŸiÅŸir. Tevfik, Azize'nin yerini Cevdet'e söyleyecek mi? Bu konuÅŸmaya raÄŸmen Cevdet, Tevfik'i öldürecek mi?ÂVatanım Sensin, merakla beklenen yeni bölümüyle PerÅŸembe akÅŸamı saat 20.00'de Kanal D'de

 

BAKMADAN GEÇME!