Vatanım Sensin yeni bölümünde Cevdet infaz mı edilecek?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin yeni bölümünde Cevdet infaz mı edilecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2018 16:43

Vatanım Sensin 58. bölüm fragmanı yayınlandı. 31 Mayıs Perşembe tarihli Vatanım Sensin 58. bölüm fragmanına Filippos'un Cevdet'in başına silah doğrultması damga vurdu. Miralay Cevdet tutuklanıyor; Yunan Ordusu Kumandanı Filippos onu öldürecek kurşunu sıkmak için harekete geçiyor! Leon ise gece yarısı sokakta karşı karşıya geldiği Azize'nin başına silah doğrultuyor.

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı son gelişmelerin hemen ardından gündeme geldi. Perşembe akşamlarının soluksuz izlenen tarihi dizisi Vatanım Sensin’in son bölümünde Cevdet, Miralay olarak vazifesine geri döndü. Finale ise Filippos’un intikam yemini damga vurdu. Leon’un kuzenine kurşun sıkması son bölümün en dikkat çeken detaylarından biri oldu. Oğlu öldürülen Filippos'un ne yapacağını merak eden izleyiciler heyecanla yeni fragmanı sorguluyordu.



İzmir'de verilen Milli Mücadele, giderek sertleşir. Kayıplar hızla artarken, vatansever Türk halkı büyük mücadeleler vermektedir. Mustafa Kemal Paşa'nın emirleri doğrultusunda verilen savaş, Türklerin gücünü bir kez daha gözler önüne serer. Yunan Ordusu içinde verdiği vazife son bulan Cevdet, Yunan askerleri tarafından tutuklanır. Filippos ile karşı karşıya gelen Cevdet, en önemli sınavını vermek üzeredir.

Haberin Devamı

Öte yandan Filippos, oğlu Aleksi'nin öldüğünü öğrenir. Aleksi'den başka kimsesi olmayan Filippos, intikam ateşiyle yanıp tutuşmaktadır.Azize, mücadelesinin sürdürürken ailesi için önemli kararlar vermek zorunda kalır.

Vatanım Sensin, merakla beklenen bölümüyle 31 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Son bölümde Cevdet’in vazifesini kasten açık ettiği ortaya çıktı. Filippos ise Cevdet’i tutuklamak yerine onu göz hapsine almayı tercih etti. Bu sayede Ankara Hükümeti ve Mustafa Kemal Paşa’nın hamlelerini öğrenebileceğini düşündü. Bunu bilen Cevdet de ona göre hareket etmenin peşindeydi. Filippos, güvenebileceği tek kişinin oğlu Aleksi olduğunun farkındaydı. Aleksi’nin, Cevdet ve ailesine olan öfkesini kullanmak isteyen Filippos onunla birlikte hareket etmeyi planladı. Milli Mücadele’de giderek sona yaklaşılırken, Cevdet’in attığı cesur adım tüm aileyi bu zorlu günlerde göğüslerini kabartan hadise oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!