Vatanım Sensin 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2018 11:36

Son gelişmeleri hala hafızalarda olan Vatanım Sensin’in yeni bölüm fragmanı için araştırmalar sürüyor. Vatanım Sensin 17 Mayıs tarihli 56. bölümünde Filippos’un Cevdet’e verdiği görev Hilal’in gerçekleri öğrenmesini sağladı. Finalde baba- kızın duygu yüklü sahnesine tanık olan izleyiciler de derinden etkilendi. Peki Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Boran Kuzum ve Miray Daner'in yer aldığı Vatanım Sensin dizisi en son 56. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Son bölümde Kuvvacıların kazdığı tüneli patlatmakla görevlendiren Cevdet’in vereceği karar ve Hilal’in babasına silah doğrulttuğu anlar en dikkat çeken sahneler oldu. Finale ise Cevdet’in Türk bayrağı eşiğindeki itirafı damga vurdu. Hilal, duydukları karşısında hem çok şaşırdı hem de gözyaşlarının tutamadı. Tüm bu olaylardan sonra yaşanacakları merak eden dizi takipçileri, Vatanım Sensin 57. bölüm fragmanını takip ediyor.

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cevdet'in kuvvacı olduğunu öğrenen Yunan Kumandanı Filippos, onu tutuklamak yerine göz hapsine almayı tercih etti. Bu sayede Ankara ve Mustafa Kemal Paşa'nın planlarına ulaşacaktı. Bunu oğlu Aleksi ile paylaştı ve gözlerinin aynı zamanda Leon'da olması gerektiğini ifade etti.

Haberin Devamı

Yunan Ordusu tarafından kaçırılan Türk subaylarını kurtarmak için harekete geçen kuvvacıları, tehlikeli bir olay bekliyordu. Kuvvacıların kazdığı tüneli patlatmayı emreden Filippos, bu vazife için Cevdet'i görevlendirdi. Cevdet'in, herkesin önünde vereceği bu kritik karar Hilal ile karşı karşıya gelmelerine yol açtı. Hilal'in silah çektiği Cevdet'in itirafı ise ikili için tüm olayların seyrini değiştirdi.

BAKMADAN GEÇME!