Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanında Cevdet'in kimliği ortaya çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanında Cevdetin kimliği ortaya çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2018 20:03

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı kısa sürede izleyicilerle paylaşıldı. Kanal D ekranlarının iddialı tarihi dizisi Vatanım Sensin'in 22 Şubat tarihli 46. bölümünde Cevdet'in öldürdüğü Dağıstanlı, giderayak Filippos'a yolladığı pusulayla Cevdet'in en büyük sırrını açığa vuruyor. Cevdet ve tüm ailesinin hayatı tehlike altına giriyor. İşte Vatanım Sensin 46. bölüm fragmanı ve yeni bölümden kısa bir özet!

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizisi yayınlanan 46. bölüm fragmanıyla izleyicilerine nefes kesen anlar yaşatacak. Kanal D ekranlarının soluksuz olarak takip edilen dizisi Vatanım Sensin yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde Cevdet'in sırrı açığa çıkıyor. Yunan askerleri ailesinin peşine düşüyor. İşte, Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı.

Dağıstanlı'nın ihanetiyle büyük gerçeği öğrenen Filippos, Cevdet ve ailesinin peşine düşer. Bu gerçekle büyük hayal kırıklığına uğrayan Filippos'un gözü artık iyice kararır ve zulümleri daha da artacaktır. Leon'a verdiği emirle Cevdet'in tüm ailesini kötülükler bekleyecektir. Fakat Leon, sevdiği kadın Hilal için tüm bunları karşısına almaya razıdır. Cevdet, Filippos'tan kaçarak bu zor durumdan kendisini ve ailesini kuratarmayı başarabilecek mi?

BAKMADAN GEÇME!