Vatanım Sensin son bölümü ardından yeni fragman gelmedi.. Yeni bölüm yayınlanmayacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin son bölümü ardından yeni fragman gelmedi.. Yeni bölüm yayınlanmayacak mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2018 16:28

Vatanım Sensin son bölümü 28 Aralık Perşembe günü yayınlanmış, olaylı son bölüm finali ardından fragman araştırmaları başlamıştı. Vatanım Sensin son bölümü ardından yeni fragman yayınlanmayınca kafalarda soru işareti doğdu. Bu hafta pek çok dizinin yeni bölümü ertelendi. Peki Vatanım Sensin yeni bölüm yayınlanmayacak mı?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizisinin günü geldi çattı, fragman araştırmaları yoğunlaştı. En son 28 Aralık'ta izleyici karşısına çıkan Vatanım Sensin'in son sahnesine Cevdet'in eline geçen defter damga vurmuştu. Yeni gelişmelere dair ipucu almak isteyen dizi takipçileri o günden bu yana fragman araştırması yapıyordu. Peki Vatanım Sensin 40. yeni bölüm bugün yayınlanacak mı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak ve Okan Yalabık’ın paylaştığı Vatanım Sensin’in yerine sinema kuşağının yer alması dizinin takipçilerini meraklandırdı. Tarihi dizinin son bölüm finalinde sürprizlerle dolu gelişmelere tanık olan izleyiciler heyecanla fragman araştırması yapıyordu. Ancak yeni bölümü ertelenen dizinin fragmanı da yayınlanmadı. 

Haberin Devamı

Yılbaşı sonrası pek çok dizinin ekran macerasına ara verildi, bu dizilerden biri de Vatanım Sensin oldu. Kanal D’nin resmi sayfasında yer alan bilgilere göre dizi 11 Ocak’ta kaldığı yerden devam edecek.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dağıstanlı Ankara’nın teklifini reddedince, İsmet Bey saf değiştiren askerleri geri almak maksadıyla Ege’ye gelir. Öte yandan Tevfik de nihayet Cevdet’in eline düşmüştür. Ancak Dağıstanlı’ya bel bağlanmayacağını anlayan Cevdet’in artık intikamından daha büyük bir önceliği vardır.

Yeni katılımlarla kaynamaya başlayan çiftlikte yokluk yüzünden gerginlik artarken köşeye sıkışan Dağıstanlı, Cevdet’ten tehlikeli bir istekte bulunur. İsmet Bey'le kafa kafaya veren Cevdet ise hem Dağıstanlı meselesini halletmek hem de efeleri Ankara’ya bağlamak için kurduğu planı işletmeye başlar. Ancak Dağıstanlı’nın İsmet Bey’e dair yeni hamlesi dengeleri altüst edecektir.

BAKMADAN GEÇME!