Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm finalinde şok

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Son bölüm finalinde şok
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2017 19:18

Vatanım Sensin yeni sezon bölümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Tarihi sahneleriyle dikkatleri üzerine çeken Vatanım Sensin dün akşam 37. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Son bölümde Dağıstanlı’nın yanında bir hain olduğu ortaya çıktı. Finale ise efeler diyarına yapılan saldırı damga vurdu. Şimdi ise gözler yeni bölüm fragmanında!

Haberin Devamı

Vatanım Sensin son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı ile merakla araştırılmaya başlandı. Seher'in ortalığı karıştıracak hamlesinin ekrana geldiği son bölümde, Cevdet ise sıkıntılı bir sürecin içerisine girecektir. Peki, Vatanım Sensin son bölümünün ardından merakla araştırılan yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, dizinin son bölümü ve yeni bölüm fragmanı hakkında bazı bilgiler!

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Son bölümde Hilal’in kaçırılması tüm dengeleri alt üst etti. Dağıstanlı’nın gözüne girmek amacıyla kaçırdığı Hilal’e aşık olan Kerim, onunla evlenmeye karar verdi. Leon, son anda Hilal’i kaçırmayı başardı ve ikili herkesten gizlice evlendi. Hilal- Leon cephesinde güzel gelişmeler olduğunu düşünen izleyiciler, Vatanım Sensin son bölüm finalinde büyük bir sürpriz yaşadı. Kerim’in Leon ve Hilal’e silah doğrulttuğu anlarda patlama sesi başka bir yerden geldi. Kerim, Azize’nin silahıyla vuruldu. Vatanım Sensin 37. bölümünde Azize’nin ortaya çıkıp çıkmayacağını merak eden izleyiciler yeni fragman araştırması yapıyordu. Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanıyla birlikte şaşırtıcı ipuçları geldi. 

Filippos, vatan hainlerini öldüreceğini Cevdet'e söyleyerek Yunan ordusunu harekete geçmek üzere ileri sürer. Yunan'ın geldiğini duyan Dağıstanlı, onları püskürtmek için hazır bekleyecektir. Dağıstanlı ile aynı safta çarpışacağını belirten Tevfik, vatan için ölmeye hazır olduğunu söyler. Kerim'in ölümünden sonra Seher, hedefine Cevdet'i alır. Cevdet, annesinin ve kızlarının gözleri önünde Seher'in silahından çıkan kurşunla ölecek mi?

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Kızı uğruna Dağıstanlı’yı namlunun ucuna koyan Cevdet’i ve çiftlikteki herkesi Hilal’le ilgili bir sürpriz beklemektedir. Ölümden dönen Hilal kendini başka bir tehlikenin içinde bulmuştur. Ancak Azize başta olmak üzere hiç kimse Hilal’den vazgeçmeyecek, Hilal’in kurtuluşu ise yeni bir felaketleri beraberinde getirecektir.

Haberin Devamı

Bu sırada, Taşköprü’nün geri alınması için Ruslardan gelecek silahları kullanmaya karar veren Ankara’nın planı, Filippos’un gizlice yürüttüğü bir operasyonla son anda sekteye uğrar. Şimdi Cevdet'in, Dağıstanlı yeni bir deliliğe kalkışmadan önce, Filippos’un elindeki kozu ortaya çıkarması ve bu komployu bozması gerekmektedir.

BAKMADAN GEÇME!