Ünlü çiftlerden büyük yalanlar

Güncelleme Tarihi:

Ünlü çiftlerden büyük yalanlar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2018 07:35

Evlilik, ilişkiler, aldatma ve aldatılma hikayeleri üzerine kurulu “Koca Koca Yalanlar” pazartesi akşamı Kanal D’de başlıyor. Yapımını Limon Film’in üstlendiği dizide Evrim Alasya, Hakan Yılmaz, Selen Uçer, Ferdi Sancar, Pelin Öztekin, Rüzgar Aksoy ve Tuğçe Karabacak başrollerde...

Haberin Devamı

Evrim Alasya-Hakan Yılmaz: Bir ihanet ve intikam öyküsü

Koca Koca Yalanlar”da Evrim Alasya ve Hakan Yılmaz evli bir çift olarak izleyici karşısına çıkacak. Alasya, liseden hemen sonra ilk aşkı olan Ahmet ile evlenmiş, kendini ailesine adamış Müjgan’a hayat verirken, Yılmaz ise Müjgan’ın eşi Ahmet’i canlandıracak. Ahmet ve Müjgan’ın bu örnek evlilikleri, Sude’nin (Tuğçe Karabacak) gelişi ile temelden sarsılacak. Sude’nin güzelliği Ahmet’in aklını başından alırken, aldatıldığını öğrenen Müjgan’ın intikamı ise acı olacak.

Ünlü çiftlerden büyük yalanlar

Rüzgar Aksoy-Pelin Öztekin: iki yalnız kalp

Pelin Öztekin dizide eşi Serkan’ı bir kazada kaybetmiş, güzellik salonu olan, çalışkan ve bir kız çocuğu annesi Canan rolüyle izleyici karşısına çıkacak. Rüzgar Aksoy ise gerçekçi, doğruları insanların yüzüne söyleyen ve büyük bir aşka tutulmadan evlenmeme kararı almış, bekar ve yakışıklı Osman’a hayat verecek.

Haberin Devamı

Ünlü çiftlerden büyük yalanlar

Selen Uçer-Ferdi Sancar: Yardımsever Nilgün’ün çapkın kocası

Başarılı oyuncular Selen Uçer ve Ferdi Sancar, dizide bir başka evli çift olarak izleyici ile buluşacak. Uçer, bakımlı, şık, yardımsever, açık sözlü ve renkli kişiliği ile dikkat çeken Nilgün karakterine hayat verirken, Sancar ise emlakçılık yapan, eşi Nilgün’ün arkasından sürekli dolap çeviren, kurnaz ve çapkın Şahin’i oynayacak.

Ünlü çiftlerden büyük yalanlar

Tuğçe Karabacak: Güzel ve hırslı

Tuğçe Karabacak genç, güzel, hırslı ve zengin bir koca üzerinden istediği yaşama kavuşmak isteyen Sude’ye hayat verecek. Sude evli olduğunu bilmesine rağmen Ahmet’le aşk yaşayacak ve ailenin hayatını altüst edecek.

Ünlü çiftlerden büyük yalanlar

 

Haberin Devamı
 

Neden Bir İnsan Estetik Plastik Cerrahi İşlemine İhtiyaç Duyar?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!