Ufak Tefek Cinayetler 32. yeni bölüm fragmanında Pelin başarılı olacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Ufak Tefek Cinayetler 32. yeni bölüm fragmanında Pelin başarılı olacak mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2018 15:18

Ufak Tefek Cinayetler 32. yeni bölüm fragmanında Burcu'yu zehirlemek için yola çıkan Pelin, büyük bir sorunla karşı karşıya kalmıştır. Suyun içerisine zehir attığı Burcu tarafından fark edilen Pelin, hiçbir şeyin farkında olmadan rol yapmaya devam etmektedir. Fakat Burcu'nun da buna karşılık bir hesabı olacaktır. İşte, Ufak Tefek Cinayetler 32. bölüm fragmanında neler ekrana gelecek? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde olan bitenden rahatsızlığını dile getiren Arzu, Pelin'in başındaki karabulutları öne sürerek bir nevi ortaklık teklif etti. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜMDE NELER EKRANA GELECEK?

Olan bitenden rahatsızlığını dile getiren Arzu, Pelin'in başındaki karabulutları öne sürerek bir nevi ortaklık teklif etmiştir. Bu ortaklı, işlenecek cinayet içindir. Pelin'in hayatını mahvetmek için her yolu denemeye hazır olan Merve, Taylan'ın canını fena halde yakmıştır. Bu durum Pelin'in evliliğinde sarsıntı yaratınca ortalık karışmış ve Pelin, Merve'yi ortadan kaldırmaya karar kılmıştır. 

Haberin Devamı

Arzu'nun hedefinde ise belki de uzun zamandır aklının bir köşesinde yer alan Burcu'yu uzaklaştırma planı, bu kez resmi bir girişimle ortaya çıkacaktır. Bu girişimin ortağı, henüz acısı taze olan Pelin olacaktır. Peki, Arzu-Pelin ortaklığı sonucunda ölen isim kim olacaktır? 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!