Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon ne zaman başlayacak? Diziye iki sürpriz isim!

Güncelleme Tarihi:

Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon ne zaman başlayacak Diziye iki sürpriz isim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2018 18:11

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni sezonu sevilen dizinin takipçileri tarafından araştırılan ve sorgulanan konular arasında yer almaya devam ediyor. Yayınlanan sezon finali bölümüyle şoke eden anlar yaşatan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni sezonunda neler yaşanacağı merak konusu. Öte yandan diziye iki sürpriz isim katıldı. Peki, Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni sezonu için geri sayım başladı. Dizinin takipçileri tarafından büyük bir merakla beklenen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni sezon kadrosuna iki yeni isim daha dahil oldu. Peki, Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon ne zaman başlayacak?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni sezonu hakkında net bir tarih verilmedi fakat Star TV dizinin Eylül ayı içerisinde yayınlanacağını duyurdu.

FİNAL BÖLÜMÜNDE NE OLMUŞTU?

Her şey açığa çıkıyor!

Parti başladı, davetliler yerlerini aldı ve korkunç cinayete resmen saatler kaldı! Bu partide sadece güzel müzik, keyifli ortam ve lezzetli atıştırmalıklar yok; kanlı hesaplaşmalar, can acıtan yüzleşmeler ve cinayete varan bir kavga var! Bazı cinayet planları bozuluyor ama yolda yenileri kuruluyor ve cinayet anı yaklaştıkça ortalık iyice karışıyor. Soruşturma tüm hızıyla devam ediyor ve Sarmaşık vakasıyla bağlantılı ikinci cinayetin şaşırtıcı ayrıntıları da ortaya çıkıyor.

Haberin Devamı

DİZİYE İKİ YENİ İSİM

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler yeni sezonu sürprizlerle açacak. Leyla ile Mecnun dizisinde yıldızı parlayan, son olarak ise Masum Değiliz'de rol alan Ushan Çakır, yeni sezonda Ufak Tefek Cinayetler’de Emre Çelen karakterine hayat verecek.  34 yaşındaki oyuncunun canlandıracağı karakter 'Sarmaşık'ı karıştıracak.

Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon ne zaman başlayacak Diziye iki sürpriz isim

En son 'Fi-Çi' dizisinde rol alan Osman Sonant ise 'Kerim Adil Sağlam' karakterine hayat verecek. Sonant, et imparatoru “EL TURCO” lakaplı çok zengin, çekici, bir o kadar da gizemli bir adamı canlandıracak.

Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon ne zaman başlayacak Diziye iki sürpriz isim

Osman Sonant

BAKMADAN GEÇME!