Ufak Tefek Cinayetler 18. bölümünden ilk görüntüler - Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Ufak Tefek Cinayetler 18. bölümünden ilk görüntüler - Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2018 11:36

Ufak Tefek Cinayetler dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 18. bölümünden ilk görüntüler geldi. Son bölümden bu yana fragman araştırması yapan izleyiciler, ilk tüyoları aldı. Yaklaşık 5 dakika süren Ufak Tefek Cinayetler 18. Bölüm sneak peek fragmanında Merve- Onur restleşmesi dikkat çekti. Peki yeni bölümde neler olacak? Serhan eve geri mi dönecek? İşte Ufak Tefek Cinayetler 18. bölüm sneak peek fragmanı!

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı son gelişmelerin hemen ardından başladı. Lise yıllarından arkadaş olan dört kadının yıllar sonra bir araya gelmesi ve ardından yaşananları konu edinen Ufak Tefek Cinayetler'in 20 Şubat tarihli 17. bölümüne Merve'nin oyunu damga vurdu. Serhan'ı eve döndürmek isteyen Merve, akıllara zarar bir plan yaptı. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanından önce ise sneak peek geldi.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine gerilimli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Pelin, Merve'yi yok etmek için Serhan-Oya aşkına el attı. Kocasını eve döndürmek için denediği planlar sonuçsuz kalan Merve, soluğu Serhan'ın annesinin yanında aldı. Serhan'ın hassas noktasını keşfeden Merve, onun vicdanına dokunacak bir plan yaptı. Sarmaşık’taki yeni gelişmeleri merak eden izleyiciler şimdi fragman araştırması yaparken; dizinin resmi Youtube kanalından sneak peek geldi.

Yaklaşık 5 dakika süren Ufak Tefek Cinayetler 18. Bölüm sneak peek fragmanında Merve- Oya restleşmesi ön plana çıkıyor. Burcu ve Oya’nın doktor arkadaşının aynı evi beğenmesi, bir yarışa dönüyor. İşte o sahneler!



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İki değişik tür kadın, iki farklı hareket planı... Merve'nin Serhan'ı farklı, Oya'nınki farklı. Peki kim ona iyi geliyor? Serhan'ın kimi istediği belli ama Oya'nın düşmanı büyük! Savaşması lazım. Üstelik bu defa ciddi bir müttefiki var Oya'nın; Pelin!

Haberin Devamı

Pelin, Merve'yi yok etmek için Serhan-Oya aşkına el atıyor! Olacak bu iş ve Merve bitecek! Bakalım ne hin planlar kuruyor Pelin...Bu arada Mehmet; Arzu ve Burcu arasında... Genç sevgilisinden kurtulup ailesine geri dönmek istiyor. Burcu'nun efsane hamlesine hazır olun!! Merve'den de dev bir plan geliyor bu bölüm. Hayran olmamak elde değil, Merve bu!

BAKMADAN GEÇME!