Ufak Tefek Cinayetler 16. yeni bölümünden ilk görüntüler

Güncelleme Tarihi:

Ufak Tefek Cinayetler 16. yeni bölümünden ilk görüntüler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2018 09:36

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümü için geri sayım sürerken ilk görüntüler geldi. 6 Şubat Salı akşamı yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler son bölümünde Oya ve Serhan nihayet mutlularken birden korkunç bir şey oldu. Final sahnesi ise kafalarda farklı soru işareti bıraktı. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Ufak Tefek Cinayetler 16. bölümden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı son gelişmelerin hemen ardından gündeme geldi. Entrika dozu yüksek sahnelerin ağırlıklı olduğu Ufak Tefek Cinayetler'in 6 Şubat tarihli bölümünde ilk defa Serhan'ın kendisini aldattığından şüphelenen Merve'nin Oya'nın kafasına gitmesi kafalarda soru işareti bıraktı. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümünden görüntüler de kısa sürede paylaşıldı.

Okulda çıkan yangın nedeniyle Sarmaşık ahalisinin belki de hayatlarının en zor gününü geçirdiği Ufak Tefek Cinayetler son bölümünün ardından ‘sneak peak’ yayımlandı. Merve ve Serhan’ın mutfakta görüldüğü görüntülerde ‘Geri dönüşü yok ve ben hiçbir şey saklamayı sevmem’ sözleri dikkat çekti. Peki Serhan, Oya ile ilgili ilişkisini itiraf edecek mi? Fragmanda adı geçen Tomris kim? Tüm bu soru işaretlerine yanıt 13 Ocak Salı akşamı yayınlanacak Ufak Tefek Cinayetler 16. bölümünde gelecek.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sarmaşık'ta dehşet günü...Merve, evliliğinin peşinde, Mehmet Arzu'nun, Burcu kendi gündemlerinin peşindeyken, Oya ve Serhan nihayet mutlularken birden korkunç bir şey oluyor. Menfaat oyunları, Ufak Tefek Cinayetler işlenirken aniden hayat duruyor! Çünkü şu an herkes için can güvenliği sorunu var. Herkesin "ölüm var" gerçeğini buz gibi yaşadığı bir ana geliyoruz. Sarmaşık ahalisi belki de hayatlarının en zor gününü geçirecek. Sonuç ne olacak?

BAKMADAN GEÇME!