Ufak Tefek Cinayetler 4. bölüm fragmanında Merve kurtulabilecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Ufak Tefek Cinayetler 4. bölüm fragmanında Merve kurtulabilecek mi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2017 11:41

Ufak Tefek Cinayetler 4. yeni bölüm fragmanında olayların son hali merakla sorgulanmaya devam ediyor. Yaptığı iğne ile Merve'yi zehirleyen Oya, genç kadını ölüme sürükleyerek bir cinayete daha yeltenmiştir. Ufak Tefek Cinayetler 4. yeni bölüm fragmanında yaşanması beklenen bu durumun detaylarını merak eden vatandaşlar sorgulamalarını sürdürüyor. Peki, Ufak Tefek Cinayetler 4. yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından yayınlandı mı? İşte, son bölümde yaşanan olaylar

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler 4. yeni bölüm fragmanına yansıması muhtemel olan Merve'nin durumunu merak eden seyirciler, son bölümün ardından olacakları araştırmaya başladı. Ufak Tefek Cinayetler 4. yeni bölüm fragmanında Oya'nın Merve için hazırladığı karışımın vücuda girmesi, genç kadının bünyesinde etkisini göstermesiyle sonuçlanmıştır. Terlemeye başlayan ve nefesi daralan Merve, Ufak Tefek Cinayetler 4. bölüm fragmanında kurtulabilecek midir? İşte, detaylar

Ufak Tefek Cinayetler'in yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Oya, nihayet harekete geçiyor. Merve için artık çok zor günler başlayacak. Merve, Oya'yı aptal sanarak çok yanlış yaptı! Arzu, Mehmet'in ihanetine, nasıl karşılık verecek? Diğer yanda erkekler de safları sıklaştırmaya başlıyorlar.

Haberin Devamı

Aşk Sarmaşık'ı sarmaya başladı. Serhan günden güne, Oya’ya tutulmaya başlıyor. Kendi karanlık ve gerilimli hayatına değen sıcacık bir el olacak Oya. Onu düşünmeden, görmeden edemiyor.

DİZİSİNİN BİR ÖNCEKİ BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR?

Kılıçlar çekildi, ortalık karıştı. Kadınlar şimdi hamlelerini yapmaya başlıyorlar. Merve’nin zehir gibi aklını izlemeye hazırız. Kurduğu entrika, şeytanın aklına gelmez. Olan Pelin’e olacak gibi... Oya ise çok daha farklı silahlarla savaşmaya başlıyor. Edip uyarısını yapıyor; ”Dikkat et, unutma, şu hayatta hep haydutlar kazanır.” Göreceğiz bakalım; meydan haydutlara mı iyilere mi kalacak? Arzu ipin ucunu yakaladığı yerden çekiyor. Sonuç; büyük bir sürpriz!

BAKMADAN GEÇME!