Ufak Tefek Cinayetler 34. yeni bölüm fragmanında Kerim Adil fırtınası!

Güncelleme Tarihi:

Ufak Tefek Cinayetler 34. yeni bölüm fragmanında Kerim Adil fırtınası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2018 09:30

Ufak Tefek Cinayetler yayınlanan 33. son bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıktı. Edip cinayetinin soruşturmasına devam eden Kemal komiser, yeni bulgulara erişmeye devam ederken, yeni karakterler olayın içerisine dahil olmaya devam ediyor. Mehmet'e erişemeyen Burcu, Emre isimli zengin bir ailenin çocuğuna yanaşmış ve Sarmaşık'a taşınmıştır. Ufak Tefek Cinayetler son bölümünde Merve ise uzun bir İtalya tatilinin ardından Sarmaşık'a geri dönmüştür. Ancak Sarmaşık'ın artık eski düzeni kalmamıştır. İşte, Ufak Tefek Cinayetler 34. yeni bölüm fragmanı ve son bölümü hakkında bazı detaylar

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler yeni sezona izleyicisinin aklında soru işaretleri bırakarak başladı. İlk sezonunda Sarmaşık'ta geçmiş yıllarda yaşanmış olayları anlatan dizi, yeni sezona 2019 yılı ile başladı. Oya'nın hakim karşısına çıkıp tüm suçları işlediğini kabul etmesi, izleyicilerde kafa karışıklığı yarattı. Edip cinayetinin henüz aydınlanmamış olması nedeniyle Oya'nın bu cinayetin faili olarak mı yoksa farklı bir cinayeti mi üstlendiği tam olarak anlaşılmadı. Ufak Tefek Cinayetler'in son bölümünde diziye dahil olan iki yeni karakter ise Sarmaşık'taki olaylara doğrudan dahil olacağını gösterdi. İşte, Ufak Tefek Cinayetler'in son bölümünün ardından 34. yeni bölüm fragmanı

KERİM ADİL SAĞLAM'DAN İLK GİRİŞİM

Ufak Tefek Cinayetler'e yeni dahil olan karakterler arasında Kerim Adil Sağlam yer aldı. Kerim, Merve'nin lise yıllarında maddiyatı göstererek kendisini terk etmesi, Taylan'ın ise büyük bir bencillik yaparak kariyerine mal olmasını unutmayarak Sarmaşık'a dönmüş ve intikamın fitilini ateşlemiştir. Merve'nin evini Oya'dan alarak ilk hamlesini yapan Kerim Adil, Sarmaşık'ta başka bir eve taşınan Merve'nin hoşgeldin partisine dahil olmuştur. Bu partide tüm hasımlarına gövde gösterisi yapan Kerim, Merve'yi tek yakalamış ve geçmişin acısını çıkarmaya başlamıştır.

Haberin Devamı

Merve'nin, o evi geri alacağını söylemesi üzerine Kerim'in tepkisi ise net olmuştur. Kimsenin kendisinden o evi alamayacağını ancak Serhan'ı bırakıp kendisiyle evlenmesi ile durumun değişebileceğini ve tahtına kurulabileceğini söylemesi, Merve'yi derin bir hüzne boğmuştur.

OYA'NIN BEBEĞİ ORTAYA ÇIKIYOR

Serhan'dan olan bebeğin doğumunu başarıyla gerçekleştiren Oya, Merve tarafından fark ediliyor. Oya'ya karşı duyduğu kin ve nefret kat kat artan Merve, yeni planlar için harekete geçmeye hazırlanmaktadır.

 

BAKMADAN GEÇME!