Ufak Tefek Cinayetler 32.bölüm fragmanı ile sezon finalinden sinyaller verdi

Güncelleme Tarihi:

Ufak Tefek Cinayetler 32.bölüm fragmanı ile sezon finalinden sinyaller verdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2018 17:38

Ufak Tefek Cinayetler 32. yeni bölüm fragmanında gerilim hat safhaya ulaştı. Yaza merhaba partisinde ölen kişinin belli olacağı Ufak Tefek Cinayetler 32. yeni bölüm fragmanında restleşmeler göze çarptı. Burcu'nun Arzu'ya meydan okumasının ardından Oya ise eteğindeki tüm taşları dökmekten çekinmedi. Peki, Ufak Tefek Cinayetler 32. yeni bölüm ve sezon finali fragmanında hayata veda eden isim kim olacak? İşte, fragmandan detaylar

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler 32. yeni bölüm fragmanı aracılığıyla sezon finalinin sinyalini vermiş oldu. Arzu-Burcu-Pelin ve Merve-Oya-Serhan ilişkisi, yaza merhaba partisinde büyük bir kaosa neden olacak. İşte, gerilimin hat safhada olacağı Ufak Tefek Cinayetler 32. yeni bölüm fragmanı hakkında detaylı bilgiler

OYA GERÇEKLERİ AÇIKLADI

Ufak Tefek Cinayetler'de ilk sezon 5 Haziran Salı günü sona eriyor. Cinayetin gerçekleşmesiyle birlikte ilk sezonu tamamlayacak olan Ufak Tefek Cinayetler, Arzu-Burcu-Pelin ve Merve-Oya-Serhan arasındaki içinden çıkılamaz durumu ele alacak. Merve'nin söylediği yalanlar karşısında artık kendisini tutamayan Oya, her şeyi tüm çıplaklığıyla ortaya dökmüştür. Peki, Serhan'ın bu durum karşısında tepkisi ne olacaktır?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Olan bitenden rahatsızlığını dile getiren Arzu, Pelin'in başındaki karabulutları öne sürerek bir nevi ortaklık teklif etmiştir. Bu ortaklı, işlenecek cinayet içindir. Pelin'in hayatını mahvetmek için her yolu denemeye hazır olan Merve, Taylan'ın canını fena halde yakmıştır. Bu durum Pelin'in evliliğinde sarsıntı yaratınca ortalık karışmış ve Pelin, Merve'yi ortadan kaldırmaya karar kılmıştır. 

Arzu'nun hedefinde ise belki de uzun zamandır aklının bir köşesinde yer alan Burcu'yu uzaklaştırma planı, bu kez resmi bir girişimle ortaya çıkacaktır. Bu girişimin ortağı, henüz acısı taze olan Pelin olacaktır. Peki, Arzu-Pelin ortaklığı sonucunda ölen isim kim olacaktır? 

BAKMADAN GEÇME!