Ufak Tefek Cinayetler dizisinin son bölümünde heyecan arttı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin son bölümünde heyecan arttı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2018 23:51

Ufak Tefek Cinayetler dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Merve, Pelin’in Oya-Serhan aşkını çok önceden beri bildiğini öğrendi ve kıyamet koptu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şaşırtıcı dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Serhan, Oya konusunda nihayet ipin ucunu yakaladı. Soruşturmanın kapatılması baş komiser Kemal’i durdurmaya yetmedi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Sarmaşık’ı meşhur yaza merhaba partisi heyecanı sarmış durumda! Bu partide resmen bir cinayet işlenecek. Çünkü bir şeyi saklamanın en iyi yolu, onu herkesin içinde yapmaktır. Parti günü yaklaşırken herkesin cebinde bir cinayet motivasyonu var, bakalım hangisi gerçekleşecek? Merve, Pelin’in Oya-Serhan aşkını çok önceden beri bildiğini öğrendi, işte şimdi kıyamet kopacak! Serhan da Oya konusunda nihayet ipin ucunu yakalıyor. Soruşturmanın kapatılması baş komiser Kemal’i durdurmaya yetmiyor. Kemal ne yapacak edecek, o katili bulacak. Bu bölüm kimin ölmediğine dair kartlar açılmaya devam ediyor; bakalım kimlerle yüzleşecek Kemal?

BAKMADAN GEÇME!