Ufak Tefek Cinayetler’in son bölümü heyecan doluydu! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Ufak Tefek Cinayetler’in son bölümü heyecan doluydu Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2018 18:04

Ufak Tefek Cinayetler dizisi bu akşam ekranlara gelen 28. bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşattı. Dizinin akşam yayınlanan son bölümünde, Merve bir kâbusa uyanıyor. Bir yanda Oya’nın öldüğü haberi. Diğer yanda Oya için aşk acısı çeken Serhan. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler’in bu akşam ekranlara gelen son bölümünde heyecan doruktaydı. Salı akşamları izleyicilerle buluşan entrikalarla dolu dizi Ufak Tefek Cinayetler'in bu hafta yayınlanan son bölümünün ardından diziseverler, gelecek hafta yayınlanacak olan 29. yeni bölüm fragmanını sorgulamaya başladı. Peki, Ufak Tefek Cinayetler 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ufak Tefek Cinayetler’in son bölümü yine heyecan doluydu. Ekranlara gelen 28. bölümün ardından gelecek hafta yaşanana gelişmeleri merak eden ve şimdiden yeni bölüme dair ipucu edinmek isteyen vatandaşlar, yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin gelecek hafta yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

BU HAFTAKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz ve Bade İşçil gibi önemli isimlerin yer aldığı Ufak Tefek Cinayetlerin,  8 Mayıs Salı günü yayınlanan 28. Bölümünde, Merve bir kâbusa uyanıyor. Bir yanda Oya’nın öldüğü haberi. Diğer yanda Oya için aşk acısı çeken Serhan. Bakalım, Merve bu kâbusun içinden çıkabilecek mi yoksa her şey daha kötüleşip bir karabasana mı dönüşecek? Oya’nın dünyası aldığı bir haberle aydınlanıyor ama onun önce karanlıkla hesabını kapatması lazım. Oya artık duracak gibi değil. Dinamitleri patlata patlata gidiyor. Kocaman bir intikam yürüyüşü başladı. Ve cinayete doğru gidiliyor artık.... Yeni gelen bilgiler ışığında, Başkomiser Kemal ise şu soruyu sorarken buluyor kendini: Ya asıl suçlu, en az şüphelendiğimiz kişiyse?

BAKMADAN GEÇME!