Ufak Tefek Cinayetler son bölümü merak uyandırdı

Güncelleme Tarihi:

Ufak Tefek Cinayetler son bölümü merak uyandırdı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2018 23:33

Ufak Tefek Cinayetler dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine gerilim dolu anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Merve yaptığı planla sonunda şüphelerinde haklı olduğunu gördü. Fakat asıl savaş yeni başladı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından dizinin yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Oya kılıcını çekti. Hiç beklenmedik bir pakt kurdu kendine. Merve'ye gününü gösterdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından dizinin yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Merve yaptığı planla sonunda şüphelerinde haklı olduğunu gördü. Fakat asıl savaş şimdi başlıyor. Oya kılıcını çekiyor. Hiç beklenmedik bir pakt kuruyor kendine. Merve'ye gününü gösterecek. Merve ise bambaşka bir planla adım adım yaklaşıyor. İki zeki kadının kapışması Sarmaşık'ı dağıtacak. Diğer yanda arzu yeni bir aşka adım atmakta. Kim ne tarafta duracak? Edip artık taraf seçmek zorunda; bizi çok şaşırtacak.

Haberin Devamı

Son bölümde; Hayatını düzene sokmak için kendince planlar kurmaya devam eden Merve, bu uğurda çevresindeki insanları çiğnemekten çekinmiyor. Tunç cinayetini beraber işledikleri için polise giderek tüm bunları anlatacağını söyleyen Merve, Pelin'in gözünü hayli korkutmuştur. Hal böyle olunca Pelin'in elinden Merve'nin hesabına uymaktan başka bir şey gelmemektedir. Serhan'ı, Taylan'ı da alet ederek evine davet eden Pelin, Merve'yle buluşmalarını gerçekleştirmiştir. Serhan'ın bu denli umarsız davranışları, Merve'yi çileden çıkarmış ve yeni yollara itmiştir. Serhan'ın tuttuğu evin yerini tespit ettikten sonra planlarını yola koyan Merve, Serhan'ın cep telefonundan öyle bir oyun oynamıştır ki, bunun sonucunda oltaya düşen kişi Oya olacaktır.

BAKMADAN GEÇME!