Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanda Oya'nın tehlikesi artıyor!

Güncelleme Tarihi:

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanda Oyanın tehlikesi artıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2017 22:53

Ufak Tefek Cinayetler son bölüm ile dikkatleri üzerine topladı. Cinayet döngüsünün etkisini giderek arttırdığı dizide kadınlar, hamlelerini gerçekleştiriyor. Son bölümün ardından Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanında, Oya, Merve'nin yanında ilginç tavırlar sergilemektedir. Bu durum Merve'nin sonu anlamına mı gelecektir? İşte, Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler, son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı ile ekrana geldi. Oyunların ardı arkasının kesilmediği son bölümün ardından Ufak Tefek Cinayetler 3. yeni bölüm fragmanıyla izleyicilerin karşısına çıktı. Peki, Ufak Tefek Cinayetler 3. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte, son bölüm ve fragman hakkında bazı bilgiler

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Kılıçlar çekildi, ortalık karıştı. Kadınlar şimdi hamlelerini yapmaya başlıyorlar. Merve’nin zehir gibi aklını izlemeye hazırız. Kurduğu entrika, şeytanın aklına gelmez. Olan Pelin’e olacak gibi... Oya ise çok daha farklı silahlarla savaşmaya başlıyor. Edip uyarısını yapıyor; ”Dikkat et, unutma, şu hayatta hep haydutlar kazanır.” Göreceğiz bakalım; meydan haydutlara mı iyilere mi kalacak? Arzu ipin ucunu yakaladığı yerden çekiyor. Sonuç; büyük bir sürpriz!

Serhan ve Oya arasında sular kaynamaya başlıyor.”Ne kadar iyi insan olursan ol, aşk seni yoldan çıkarır!” İşte Oya’nın bilmediği de bu!

Haberin Devamı

İLK BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Dört birbirinden farklı kadın, dört ayrı güç izleyeceğimiz hikaye; Dr. Oya’nın Sarmaşık’a dönüşü ile başlıyor. Liseden beri arkadaş olan Merve, Oya, Arzu ve Pelin yeniden birleşiyorlar. Ama ne birleşmek! Aralarında cinayete varan bir hesaplaşma başlıyor.

Geçmiş bu güne yansıdıkça, toprağın altından eski kinler, hırslar çıkıyor ve sonuç felaket oluyor. Cinayet büro başkomiseri Kemal ve komiser yardımcısı Derya, sarmaşık vakasını çözmek için tanıklarla görüşüp, olayı anlamaya çalışıyorlar. Bakalım kadınların bu çetrefil dünyasını aydınlatabilecekler mi? 

BAKMADAN GEÇME!