Ufak Tefek Cinayetler 17. yeni bölüm fragmanında Pelin'in ağzından dökülenler...

Güncelleme Tarihi:

Ufak Tefek Cinayetler 17. yeni bölüm fragmanında Pelinin ağzından dökülenler...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2018 20:16

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 17 Şubat tarihli Ufak Tefek Cinayetler 17. bölümünde Pelin, Oya ve Serhan’ın ilişkisini öğreniyor. Peki bu gelişme dengeleri nasıl değiştirecek? Pelin’in eline önemli bir koz vere Oya şimdi ne yapacak? İşte Ufak Tefek Cinayetler 17. yeni bölüm fragmanı ve son bölümü kaçıranlar için kısa bir özet!

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanıyla birlikte ilk ipuçları geldi. Pelin, gördüğü manzaranın şokunu atlatır atlatmaz Oya’nın karşısına çıkıyor. Oya, Serhan, Pelin ve babasının çıktığı yemekte ise ilginç anlar yaşanıyor. Olayların ard arda patladığı, skandallar içeren yeni bölümüyle Ufak Tefek Cinayetler Salı akşamı Star'da!



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sevgililer günü... Herkes kendince kutlama derdinde... Merve Serhan'ı geri kazanmak için türlü yollar deniyor. Bu arada Sarmaşık ahalisi Serhan'ın evi terkettiğini öğreniyor! Aksaklar yıkılıyor mu? Merve bu işin altından nasıl kalkacak? Büyük yüzleşme gerçekleşiyor. Merve ve Oya... Hemen arkasından Pelin gelip Oya'ya soruyor; "Serhan'la birlikte misiniz?" Pelin, Oya'nın ağzından laf almak için enfes bir yola başvuruyor.

 

BAKMADAN GEÇME!