Ufak Tefek Cinayetler dizisinin son bölümünde şoke eden anlar yaşandı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin son bölümünde şoke eden anlar yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2018 23:38

Ufak Tefek Cinayetler dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine gerilimli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Pelin, Merve'yi yok etmek için Serhan-Oya aşkına el attı. Pelin'in planında olacak bu iş ve Merve bitecekti. Son bölümün bitmesinin hemen ardından dizinin takipçileri yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine heyecanlı anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Burcu'nun efsane hamlesi izleyicileri şoke etti. Merve'den de dev bir plan geldi ve bu planı hayran olmamak elde değildi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından dizinin takipçileri yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

İki değişik tür kadın, iki farklı hareket planı... Merve'nin Serhan'ı farklı, Oya'nınki farklı. Peki kim ona iyi geliyor? Serhan'ın kimi istediği belli ama Oya'nın düşmanı büyük! Savaşması lazım. Üstelik bu defa ciddi bir müttefiki var Oya'nın; Pelin!

Pelin, Merve'yi yok etmek için Serhan-Oya aşkına el atıyor! Olacak bu iş ve Merve bitecek! Bakalım ne hin planlar kuruyor Pelin...Bu arada Mehmet; Arzu ve Burcu arasında... Genç sevgilisinden kurtulup ailesine geri dönmek istiyor. Burcu'nun efsane hamlesine hazır olun!! Merve'den de dev bir plan geliyor bu bölüm. Hayran olmamak elde değil, Merve bu!

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!