Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanında şaşırtan sahne

Güncelleme Tarihi:

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanında şaşırtan sahne
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2018 09:26

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı olaylı son gelişmelerin ardından yayınlandı. Dört kadının gençlik ve olgunluk dönemlerini entrika dozu yüksek sahneleriyle aktaran Ufak Tefek Cinayetler'in 30 Ocak Salı akşamı ekrana gelen 14. bölümüne Serhan'ın boşanma kararı damga vurdu. Peki yeni bölümde neler olacak, fragmanda Merve'yle yakınlaşan Edip'in planı ne? İşte Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı ve detayları!

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler son bölümü ile dün akşam izleyicilerin kafasında bazı soru işaretleri bıraktı. Serhan ile Oya arasındaki ilişkinin artık ciddi boyutlara ilerlemesi ve Merve'nin bir çıkış yolu araması, Ufak Tefek Cinayetler 15. yeni bölüm fragmanında gerçekleri gözler önüne serildi. Merve'nin durumu hakkında bilgi sahibi olan Edip ise bu ona destek vermek için harekete geçti. Peki, Edip'in Merve'nin yanında durması, Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümünde nelerin gelişmesine neden olacaktır?

Son bölümünde izleyicilerin uzun zamandır gerçekleşeceğini umduğu Serhan-Merve ayrılığı gerçekleşmiştir. Oya ile birlikte yeni ufuklara yelken açmak isteyen Serhan, Merve'ye bu durumu iletmiştir. Merve, boşanma durumunu öğrenmesinin ardından resmne yıkılmıştır. Tabi ki bu çöküş Merve için yeni hesapların başlangıcı olacaktır.

Haberin Devamı

Dizinin yeni bölüm fragmanında ise Edip, Merve'ye destek vermek için yanına gitmiştir. Merve, 'Ben sadece hak edene hak ettiğini veririm diyorum. Bunun için de sana bir açıklama yapmak zorunda hissetmiyorum kendimi.' sözleri ile Edip'e sert bir çıkış gerçekleştirmiştir. Edip'in ise bunun karşılığında söylediği tek söz ise 'Merve sen iyi misin?' olacaktır. Bunun karşılığında Merve ise içini dökmüş ve 'İyi değilim, kafam karışık, kendimi iyi hissetmiyorum, sinirlerim bozuk' diyerek Edip'e sarılmıştır.

Peki tüm bu olanların üzerine Edip'in Merve'yle ilgili planı neler olacaktır?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!