Tutsak dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Tutsak dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2017 22:59

Tutsak dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Tutsak'ta heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Elif, Sadullah’ın ölümüyle ilgili Kenan’dan şüphe duymaya başladı. Bahadır ise Elif’i korumaya çalışırken kendisini tehlikeli durumlara soktu. Son bölümün bitmesiyle yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Tutsak dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Tutsak dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Ekranların soluksuz olarak takip edilen dizisi Tutsak'ın son bölümünde Elif tüm bu olanların ortasında kalırken bir taraftan da Bennu’nun oyununa kurban gitti. Son bölümün bitmesiyle yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Tutsak dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Tutsak dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Kenan, kendisine yardımcı olması için Elif’i ailenin av evine götürür fakat Elif’in av evine gitmesi ve yaşananlar Kenan’ın başına bela açacaktır.

Elif, Sadullah’ın ölümüyle ilgili Kenan’dan şüphe duymaya başlayacak, Bahadır ise Elif’i korumaya çalışırken kendisini tehlikeli durumlara sokacaktır.

Haberin Devamı

Elif tüm bu olanların ortasında kalırken bir taraftan da Bennu’nun oyununa kurban gidecektir. Kenan’ın polis tarafından sorgulanmasına sebep olan kişi ise ailenin içinden tahmin etmedikleri biri olacaktır.

İLK BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Elif’i tutsak eden kocası Sadullah, bir gün eve dönmez ve o günden sonra Elif’in hayatı eskisi gibi olmaz. Sadullah’tan sonra yalnız kalan Elif’e ilk yardımcı olan kişi komşusu Bahadır olur. Elif’e yanlarında çalıştıkları ailenin konağında iş ayarlar fakat bu aile Sadullah’ın ortadan kaybolmasına sebep olan Gürhan ailesidir. Elif bu konakta kim olduğunu saklamak zorunda kalır. Fakat Elif’in bilmediği şey Gürhan ailesi için Elif’in ne kadar önemli olduğudur.

Elif bu konakta hizmetçilik yaparken ailenin büyük oğlu Kenan, ailenin sırları için Elif’le yakından ilgilenmek zorunda kalacaktır. Bu durumdan memnun olmayan kişi ise Elif’e bu işi ayarlayan Bahadır olacaktır ve Elif kocasından sonra özgürlüğe ilk adımını sırlarla dolu zengin bir ailenin karanlığına atacaktır.

BAKMADAN GEÇME!