Tolga Çevik kimdir? Tolgshow ne zaman başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Tolga Çevik kimdir Tolgshow ne zaman başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2017 15:10

Tolgshow'un tanıtım fragmanı yayınlandı, gözler Tolga Çevik’e çevrildi. Sen Kimsin, Patron Mutlu Son İstiyor ve Sen Benim Her Şeyimsin isimli filmleri büyük ilgi gören Tolga Çevik’in yaşı, eğitimi ve kariyeri gibi konular yeniden gündeme geldi. Peki Tolga Çevik kimdir? Yeni projesi Tolgshow ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Türk oyuncu ve komedyen Tolga Çevik, 12 Mayıs 1974’te doğdu. Avrupa Yakası adlı dizide Sacit Kıral karakterini canlandırdı ve daha sonra diziden ayrılarak kendi hazırladığı Komedi Dükkanı adlı programa ağırlık verdi 2014 yılı içerisinde ise Arkadaşım Hoşgeldin ile devam etti. Ayrıca Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) üyesi de olan Çevik, pek çok yapımda Yılmaz Erdoğan ile beraber çalıştı. Tolga Çevik 12 Mayıs 1974 tarihinde İstanbul'da doğdu. Bahariye İlkokulu'nu bitirmesinin ardından Özel Doğuş Lisesi'nde ortaokulu ve liseyi bitiren Çevik ilk defa bu okulda tiyatro çalışmalarında bulundu. Liseler arası yarışmalarda en iyi oyuncu ödülleri aldı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı sınavını kazanamaması üzerine Yeditepe Oyuncuları adlı tiyatroya katıldı. 1996 yılında Central Missouri State Üniversitesi'nin Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk bölümünden mezun oldu ve eğitimi sırasında Amerikalı aktör Robin Williams'tan eğitim aldı. Amerika'daki eğitimini tamamladıktan sonra Hadi Çaman Tiyatrosu'nda profesyonel hayatına başladı. BKM oyuncusu olan Çevik, genellikle BKM yapımı film, dizi ve oyunlarda rol aldı. Topluluğun Bana Bir Şeyhler Oluyor oyunu dışında, Yeditepe Oyuncuları'nın Kelebekler Özgürdür oyununda rol aldı. Tolga Çevik, Cem Yılmaz'ın kardeşi Özge Yılmaz ile 2004 yılında evlendi. Bir kız (Tuna) ve bir erkek (Tan) adında iki çocuğu vardı.

Haberin Devamı

TOLGSHOW NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Tolga Çevik, bu sezon ekranda 12. yılına başlayacak. Tolga Çevik'in doğaçlama esprileriyle güldüreceği, yine Fırat Doğu Parlak'ın dış ses olarak görev yapacağı "Tolg Show", ünlü konuklarla sohbetleri ve sürprizleriyle dikkat çekecek. Ünlü komedyenin muhteşem bir dönüş yapmaya hazırlandığı program, cumartesi geceleri ekrana gelecek ancak net tarih henüz netleşmedi.

 

 

BAKMADAN GEÇME!