The Taste Türkiye moderatörü Hazer Amani kimdir ve kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

The Taste Türkiye moderatörü Hazer Amani kimdir ve kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2019 17:20

İlgi gören yemek yarışması The Taste Türkiye'nin yeni sezonu için geri sayım başladı. Birbirinden farklı ve jüri üyeleri ve yarışmacıların yer aldığı programda bu yıl moderatörlük görevini Hazer Amani üstelenecek. Yarışma için heyecan devam ederken, The Taste Türkiye hayranları Hazer Amani hakkında araştırmalarına başladı. Peki, The Taste Türkiye moderatörü Hazer Amani kimdir ve kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

The Taste Türkiye'de yeni sezon heyecanı başlıyor. Sevilen yarışmanın bu yıl moderatörlüğünü 'En Yaratıcı Şef' ödüllü Hazer Amani üstlenecek. Anne tarafından Türk, baba tarafından ise İranlı olan Hazer Amani'nin kim olduğu ve kariyeri, yarışmanın müdavimlerince araştırılıyor. Peki, The Taste Türkiye moderatörü Hazer Amani kimdir?

12 yarışmacının kıyasıya rekabet ettiği "The Taste Türkiye"nin bu yılki moderatörü Hazer Amani oldu. Hazer Amani yarışmacılara mentor şef olarak destek verecek. İşte, Hazer Amani hakkında merak edilen tüm detaylar..

1977 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Annesi Türk babası ise İranlı olan Hazer Amani, lise eğitimini TED Ankara Koleji'nde tamamladıktan sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Sosyoloji Bölümü'nden mezun oldu.

Haberin Devamı

ODTÜ'den mezun olduktan sonra Güney Afrika'da aşçılık eğitimi aldı. Okulunu birincilikle bitirip Güney Afrika’da çalışmaya başlamış ardından da 4 yıllık bir programla dünya şarapları ve şarap yetiştiriciliği hakkında eğitim almıştır.

9 yılın ardından Güney Afrika'dan İstanbul'a dönmüş ve 2010 yılında ünlü bir restaurantın Executive Chefi olarak görev almıştır. 2011'de katıldığı bir yarışmada yılının "En Yaratıcı Şefi" ödülünü almıştır.

Geçtiğimiz yıl MasterChef isimli yarışma programında Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu ile birlikte jüri üyeliği yapan Hazer Amani, şimdi ise The Taste Türkiye'de moderatör olarak görev alıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!