Tek Yürek'in 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Tek Yürekin 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı Son bölümde neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2019 18:37

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve her yaştan kişinin ilgiyle izlediği Tek Yürek, televizyon macerasına kaldığı yerden devam ediyor. Tek Yürek dizisinin ekranlara gelen 17. bölüm ünün ardından yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Dizinin son bölümünde, ünlü sanatçı Ümit Besen'in konuk oyuncu olarak katılması damga vurdu. Peki, Tek Yürek'in 17. bölümünde neler oldu? 18, bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kanada’da yaşayan Halit'in, eşini kaybettikten sonra, kızı Deniz ve oğlu Rüzgar’la yapayalnız kalması ve ardından İstanbul'da bir buz hokeyi takımında hocalık yapması hikayesi ile yola çıkan Tek Yürek, yeni bölümü ile perşembe akşamı izleyici karşısına çıktı. Tek Yürek'in 17. bölümünde, Akif’in yaşadığını anlayan kan davalıları tekrar peşine düşmüştür. Selçuk’un boş boğazlığı, Akif’i net bir tehlikenin içine itecektir. Peki, dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar.

Dizinin fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı zaman haberimizde yer vereceğiz.

17. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ekibin şampiyonluk sevincine, Ekrem’in kestiği ceza gölge düşürür; Sait’in dükkana ve Akif’in tamirhaneye kilit vurdurmuştur. Bu sırada kimse yaklaşan tehlikenin farkında değildir; Akif’in yaşadığını anlayan kan davalıları tekrar peşine düşmüştür. Selçuk’un boş boğazlığı, Akif’i net bir tehlikenin içine itecektir.

Haberin Devamı

Diğer yanda, şampiyon ekibe güzel bir sürpriz yapmak için kafa kafaya veren Halit ve İlknur’un çabaları, büyük bir yanlış anlamaya yola açar. İkisinin konuşmalarına kulak misafiri olan Yaren, Halit ve İlknur’un nikah hazırlığı yaptığını zanneder. Yusuf’un yapabileceklerinden endişe duyan ekip panik olur. Ancak Halit, ekibe gerçekten de unutamayacakları bir sürpriz yapmış, Ümit Besen’i şampiyonluk pikniğine davet etmiştir.

Bütün bu telaş içinde Yiğit ve Deniz, aşklarını Halit’e fark ettirmeden yaşamaya çalışırlar. Yusuf, Aslı’nın mahalleden ev alma fikriyle şaşkına dönerken, Oğuzhan Şenay’a duyduğu hislerin heyecanı içindedir. Sait ise hem dükkanını, hem gençlerin güvenini kaybetmiş olmaktan yıkılmıştır. Bu arada hayatı tehlikede olan Akif’i kurtarmak için Halit ve Murat Başkan harekete geçerler.

Yiğit ise babasından ne kadar uzak durmak istese de, Sait’e ve Akif’e üzülür. Canlı yayında yapılacak röportaj teklifini kabul eder, Ekrem’i alt etmeye kararlıdır. Kameraların karşısına geçen Yiğit, başarılarının hikayesini anlatacaktır. Belki de Ekrem’in de hikayesine değecek, onun büyük yalanını açık edecektir. Bunu yapmamasını istiyorsa, Ekrem Yiğit’in şartlarını kabul etmek zorundadır.

BAKMADAN GEÇME!