Tek Yürek'in 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? | İşte Tek Yürek'in son bölümünde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Tek Yürekin 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı | İşte Tek Yürekin son bölümünde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2019 18:53

TRT1 ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan ve ilgiyle takip edilen Tek Yürek dizisinin yeni bölümü izleyici karşısına çıktı. Tek Yürek'in 18 Nisan'da yayınlanan 10. bölümde Yusuf çalıntı araba olayından Yiğit'i kurtarmak için hiç istemedikleri birinin yardımını kabul etti. Peki, Tek Yürek'in 10. bölümünde başka neler olacak? Tek Yürek'in 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Tek Yürek dizisinin 10. bölümünde yaşananlar....

Haberin Devamı

Başrollerini Tayanç Ayaydın, Vildan Atasever, Hilmicem İntepe, Anıl Tetik, Alpay Kemal Atalan, Eslem Akar, Atakan Yılmaz, Tugay Bahşi, Arda Aranat, Kaan Altay Köprülü, İbrahim Yıldız ve Hakan Salınmış ile Kadriye Kenter’in paylaştığı TRT1 'in ilgiyle izlenen dizisi Tek Yürek'te bu hafta da heyecan doruktaydı. Tek Yürek takipçilerinin merakla beklediği 10. bölüm bu hafta sevenleriyle buluştu. Peki Tek Yürek'in son bölümünde neler oldu? Tek Yürek'in 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Tek Yürek dizisi ile ilgili merak edilenler...

Dizinin fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimize en kısa sürede eklenecektir.

TEK YÜREK'İN 10. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yusuf, çalıntı araba olayından Yiğit’i kurtarmak için, hiç istemedikleri birinin yardımını kabul eder. Çocukların pis işlere karışmaya devam ettiğini düşünen Halit’in öfkesi çabuk dinmeyecektir; bu durumun kendi çocuklarına dokunması kabul edebileceği bir şey değildir.

Haberin Devamı

Yiğit, çok mahcup olduğu gibi, bir kez daha Deniz’le ayrı dünyaların insanı olduklarını düşünmeye başlar. İlknur’un ise bu defa sabrı taşmıştır. Bu sırada Sait’e gelen bir ziyaretçi, onu iyice tedirgin eder; artık Yiğit’e karşı önlem alma zamanı gelmiştir. Yiğit ve Yusuf’un başına gelen tatsızlıktan dolayı ne düşüneceğini şaşıran Aslı ve Deniz’e yol gösteren ise İlknur olur. Onun anlattıklarıyla Yiğit ve Yusuf’un gerçek dünyası ile tanışırlar.

Diğer yandan Berrin Sait’le konuşur ve İlknur’la ilgili ortalığı iyice karıştırır. Duyduklarıyla dünyası başına yıkılan Sait, Halit’e hesap sormaya karar verir. Bu sırada takım tek farkla da olsa bir kez daha yenilir. Ligde kalabilmeleri önlerindeki maçı mutlaka kazanmalarına bağlıdır. Yiğit ve arkadaşlarının herkese serseri olmadıklarını kanıtlamak için hokeye sarılmaktan başka çareleri yoktur. İlk kez galibiyetle tanışacaklarken, alacakları kötü bir haber hayatlarını alt üst edecektir.

 

BAKMADAN GEÇME!