Tek Yürek dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Tek Yürek dizisinin son bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2019 23:38

Tek Yürek dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine gerilim dolu anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Halit Osman’ın peşindeki karanlık adamların sırrını çözmeye çalışırken, Sait’in piste gelmesiyle Halit ve Sait arasındaki gerginlik giderek arttı. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Tek Yürek dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Tek Yürek dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yiğit ve arkadaşları buz hokeyinden kurtulmaya çalışırken, Murat Başkan lisans almaları için az zamanlarının olduğunu söyledi. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Tek Yürek dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Tek Yürek dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Halit Osman’ın peşindeki karanlık adamların sırrını çözmeye çalışırken, Sait’in piste gelmesiyle Halit ve Sait arasındaki gerginlik giderek artacaktır. Üstelik Yiğit’in de olayı öğrenmesi ve yanlarına gelmesi ile Sait’in planları iyice bozulacaktır.

Yiğit ve arkadaşları buz hokeyinden kurtulmaya çalışırken, Murat Başkan lisans almaları için az zamanlarının olduğunu söyler, tüm işlemler tamamlanmıştır. Bu Halit’i iyice köşeye sıkıştıracaktır.

Halit tüm bunlar ile mücadele ederken evdeki sorunlar da bitmez, Rüzgar hastalanır. Babasına ulaşamayan Deniz’in bulacağı çözüm ise Halit’in hiç hoşuna gitmeyecektir. Sait ekibe bir kez daha tehlikeli bir iş verir. Bu kez çocuklar başını çok büyük bir belaya sokacaklardır.

Çıkan kavgada, Yiğit geri dönülemez bir hata yapar. Yaptığı hatanın bedelini ödemekten başka çaresi yoktur. Ama Halit kimsenin tahmin edemediği bir bilgiye sahiptir, bu bilgi olayın tüm kaderini değiştirecektir.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!