Tehlikeli Karım son sahnesi ile dikkat çekti! 6. bölüm fragmanında Alper ne yapacak?

Güncelleme Tarihi:

Tehlikeli Karım son sahnesi ile dikkat çekti 6. bölüm fragmanında Alper ne yapacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2018 23:03

Tehlikeli Karım son bölümünün ardından 6. yeni bölüm fragmanı ile araştırılmaya başlandı. Derin'in hala bazı gerçeklerin farkına varmayıp Alper'in peşinden koştuğu son bölümde, genç adamdan gelen hamle nelerin gündeme geleceğini merak ettirdi. Peki, son bölümün ardından Tehlikeli Karım 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Derin ile Alper arasında geçen diyalog ve yeni bölüm fragmanı hakkında bilgiler

Haberin Devamı

Tehlikeli Karım dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde beş milyona kavuştum derken yarısını Yaman’a kaptıran Alper, kaderine razı geldi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Tehlikeli Karım dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Tehlikeli Karım dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Beş milyona kavuştum derken yarısını Yaman’a kaptıran Alper, kaderine razı gelir. Elindeki para Seda ile birlikte kayıplara karışmak için yeterlidir. Bu sefer Derin’den kaçmayı başaracaktır. Ama düşündüğü gibi olmaz. Genç kadın Alper’i en sevdiği kişi üzerinden vurur, yeğeni Ayşe.

Haberin Devamı

SON BÖLÜM ÖZETİ

Ölümün kıyısından bir kere daha dönen Alper artık bu evliliği bitirmeye kararlıdır. Fidye parasını Çınar’dan alıp, Seda ile birlikte yeni bir hayata adım atmayı planlar. Diğer yandan; ortada başıboş dolaşan 5 milyonun peşine pek çok kişi takılmıştır. Bütün bu köşe kapmaca bir kişinin ölümüyle sonuçlanır. Artık ortada gerçek bir ceset vardır.

 

BAKMADAN GEÇME!