Tatlı İntikam finalinde neler yaşandı? İşte, Tatlı İntikam final fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam finalinde neler yaşandı İşte, Tatlı İntikam final fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2016 09:51

Tatlı İntikam final bölümüyle son kez izleyici karşısına çıktı. Kanal D'nin renkli yapımlarından biri olan, başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın paylaştığı Tatlı İntikam 30. bölümüyle final yaptı. Dizinin takipçileri Pelin ve Sinan aşkının sonunu büyük bir merakla bekledi. Peki finalde başka neler yaşandı? İşte, Tatlı İntikam 30. bölüm fragmanı ve daha fazlası!

Haberin Devamı

Tatlı İntikam final bölümü ile ekranlara veda ederken, takipçilerinin sezon boyunca beklediği gelişmeleri de sağlamaya gayret gösterdi. Başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın rol aldığı Tatlı İntikam, 30. final bölümüyle izleyicilerine veda etti. Başladığı günden bu yana aralarındaki ilişki bir türlü istenen seviyeye gelmeyen Pelin ve Sinan ikilisi, final bölümünde bu problemleri aşabildiği mi? Tatlı İntikam final bölümü takipçilerin istediği şekilde mutlu bir sonla mı tamamlandı? İşte dizinin son bölümünün detayları ve ufak bir özeti!

Tatlı İntikam 30. bölümüyle son kez ekranlara geldi. Kanal D’nin eğlenceli dizisi Tatlı İntikam final bölümü dün akşam izleyici karşısına çıktı. Pelin ve Sinan aşkının akıbeti belli oldu. Peki, final bölümünde neler yaşandı. İşte, Tatlı İntikam 30. bölüm fragmanı ve finalde yaşananlara dair detaylar!

Tatlı İntikam, dün akşam yayınlanan bölümle ekran macerasını tamamladı. Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın başrollerini paylaştığı dizi 30. bölümüyle final yaptı. Yaz sezonuna doğru başlayan ve kısa sürede Kanal D’nin ilgi çeken dizilerinden biri olmayı başaran Tatlı İntikam final bölümünde Pelin ve Sinan aşkının neticesi belli oldu. Peki, aşkları pek çok sınavdan geçen Pelin ve Tankut aşkı mutlu sonla mı bitti? Pelin, Barış’ın sürpriz evlilik teklifine ne yanıt verdi? Kader oyununda aşk mı, mantık mı galip geldi? Tatlı İntikam 30. bölüm final fragmanı ve finalde yaşananlara dair detaylar haberimizde!

Haberin Devamı

FİNAL BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR

Barış’ın yaptığı evlilik teklifi Pelin’in kafasını karıştırır. Geçmişte yaşananları bir türlü unutamayan Pelin, artık duyguları ve mantığı arasında bir seçim yapmak zorundadır. Barış’ın Pelin’e evlilik teklifini öğrenen Sinan ise darmadağın olmuştur ancak, ne olursa olsun sevdiği kadının peşinden gitmeye kararlıdır. En az Sinan kadar kararlı olan Barış, Pelin’in itirafına rağmen ondan vazgeçmez ve her şeye rağmen sevdiği adamın açıklarını hatırlatır. Duygu ve Sinan arasında olanları öğrenen Pelin, yeniden yıkılır. Ancak Duygu’nun yaşanılanlardan habersiz olarak söyledikleri Pelin- Sinan aşkını yeniden alevlendirir. Türlü oyunlar ve büyük kırgınlıklara rağmen aşklarına sahip çıkan ikili, mutlu sona doğru adım adım yürür.

 

BAKMADAN GEÇME!