Tatlı İntikam 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte 4 dakikada son bölüm

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı İşte 4 dakikada son bölüm
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2016 14:59

Tatlı İntikam son bölümüyle yine heyecan dolu sahneleri ekrana taşıdı. Barış'ın yerini basan Sinan, hapse girdi. Onu kurtarmak zorunda kalan Pelin ise zor anlar yaşadı. Cumartesi günleri yayınlanmaya devam eden ancak yayın saati ileriye çekilen Tatlı İntikam 30. bölüm fragmanı ise şimdiden merak konusu oldu. Peki son bölümde neler yaşandı? İşte 4 dakikada Tatlı İntikam son bölüm özeti!

Haberin Devamı

Tatlı İntikam’ın ekrana gelen son bölümünde yine sürprizler ve şaşırtıcı gelişmeler yaşandı. Yayın günü aynı kalan ancak saati 22.15’e alınan Tatlı İntikam’ın 29. bölümünde Barış ile Sinan’ın savaşı kızışırken ikili arasında kalan Pelin zor anlar yaşadı. Peki geçtiğimiz hafta aşkları zor bir sınavdan geçen Sinan ve Pelin’in yeni maceralarına dair ipuçları verecek olan fragman yayınlandı mı? Tatlı İntikam yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak Kanal D’nin büyük ilgi gören dizisinin son bölümünde yaşananları 4 dakikada Tatlı İntikam 29. bölüm videomuzdan öğrenebilirsiniz.

Pelin’in kalbini kazanmak için savaşan Sinan ve Barış arasındaki gerilim son bölümde had safhaya ulaştı. Sevdiği kadını yeniden elde etmek adına her şeyi yapan Sinan, Barış’ın mekanını motosikletiyle bastı. Adım atmamakta kararlı olan ikilinin inadı Pelin’i zor durumda bıraktı. Sinan’ı kurtarabilecek tek şey ise Pelin’in ifadesidir. Peki Pelin, Sinan’ın ifadesini kimin lehine kullandı? Tüm bu soru işaretleri ve daha fazlası son bölümde belli oldu.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

YAYIN  SAATİ NEDEN DEĞİŞTİ

Kanal D’nin yaz sezonunda ekrana gelmeye başlayan ve cumartesi akşamları izleyicileriyle buluşan dizisi Tatlı İntikam’ın yayın saatinde değişiklik yapıldı. Hem usta isimlerin hem de genç yeteneklerin oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin yayın saati Altınsoylar isimli yeni dizinin başlayacak olması nedeniyle değiştirildi. Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, İlker Kızmaz, Çağrı Çıtanak, Hazal Türesan, Cemre Gümeli, Emre Taşkıran, Zeyno Gönenç, Kerem Atabeyoğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi 29. bölümü itibariyle 22.15’te yayınlanmaya başladı.

 

BAKMADAN GEÇME!