Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte nefes kesen mücadele

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017de dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı İşte nefes kesen mücadele
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2017 00:31

Survivor'da bu hafta nefes kesen mücadeleler sürmeye devam ediyor. Ekranların herkes tarafından soluksuz takip edilen programı survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunlarının ilki oynandı ve eleme adaylarından 2 kişi belli oldu. Peki, Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, nefes kesen mücadeleden ayrıntılar ve eleme adayları...

Haberin Devamı

Survivor 2017'de dün akşam yine heyecanlı bir dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. TV8'in fenomen yarışması Survivor'da kıyasıya mücadele yaşandı. Peki dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Bireysel dokunulmazlık oyununda kolyenin sahibi kim oldu. Survivor'da bu haftanın ilk 2 eleme adayı belli oldu, işte ayrıntılar...

Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da bu akşam oldukça heyecan dolu bir dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı, Yunanistan karşılaşmasının ardından tekrar rakip olarak karşılaştılar. Takımlarından kimsenin gitmesinin istemeyen iki takım yarışmacıları kıran kırana mücadele ettiler. Ünlüler takımı yine formundaydı ve dokunulmazlık mücadelesini kazanan taraf oldu.

Survivor 2017de dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı İşte nefes kesen mücadele

Haberin Devamı

Sabriye ve Constantine arasında yakınlaşma

Survivor'da oynanan mücadelelerin ardından bu akşam iki ülke yarışmacıları oldukça lezzetli bir sofrada toplandılar. Fedon'un da eşlik ettiği gecede iki ülke yarışmacıları oldukça samimi dakikalar yaşadı. Sabriye ve Constantine arasındaki şakalaşmalar geceye damga vurdu. Sabriye, hayatında ilk defa bir erkeği bu kadar çok beğendiğini sık sık dile getirdi.

Eleme adayları kimler oldu?

Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı kendi aralarında bir oylama gerçekleştirdi. İsmi daha çok yazılan Ogeday haftanın ilk eleme adayı oldu. Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler'de, bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Berna, ikinci eleme adayı olarak Volkan'ın ismini söyledi.

Büyük ödülü hangi takım kazandı?

Survivor'da bu haftaya Türkiye Yunanistan yarışmaları damga vurdu. Bilindiği üzere hemen hemen aynı zamanlarda Yunanistan'da Survivor başlamış ve iki yapıma da ev sahipliği eden Dominik Cumhuriyeti'nde ilginç bir karşılaşma yaşanmıştı. Peki Survivor'da düzenlenen Türkiye-Yunanistan oyununu kim kazandı?urvivor'da iki gün süren mücadelenin sonucunda Türkiye Yunanistan maçının kazananı belli oldu. Yarışmalar iki set halinde düzenlenmiş ve ilk oyunu farklı skorla Türkiye kazanmıştı. İkinci günün kazananı da Türkiye oldu. Türk yarışmacılar ünlüler ve gönüllüler takımı aynı zamanda bu oyunu kazandıkları için Yunanistan'ın en ünlü bölgesi olan Mikanos'ta tatil kazanmış oldular.,

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı'nın ilk açıkladığı ödülde kazanan takım muhteşem bir sofranında sahibi olacaktı. Fakat İlhan Mansız'ın önerisi ile bu ödül iki takımında katılacağı bir geceye dönüştü. Kaybeden takımda hem Türk hem de Yunan mutfağının lezzetli yemeklerinden tatmış oldu.

Fedon geceyi renklendirdi

Yıllardır seslendirdiği hem Türkçe hem de Yunanca şarkılarla gönüllerde taht kuran Fedon, bu akşam iki takımın yemek ziyafetinin ardından sahneye çıktı. İki kültürü de en güzel ifade edebilecek isimlerden biri olan Fedon, yarışmadan önce dostluk mesajları vermiş, Acun Ilıcalı'yı düzenlediği bu organizasyon için tebrik etmişti. 

 

BAKMADAN GEÇME!