Survivor'da dün akşam kimin adı yazıldı? 29 Nisan dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda dün akşam kimin adı yazıldı 29 Nisan dokunulmazlık oyununu kim kazandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2017 09:48

Survivor'da dün akşam kimin adı yazıldı sorusu, yarışmanın son bölümünü izleyemeyen takipçiler tarafından araştırılmaya başlandı. Dün akşam iki takım arasında geçen kıran kırana mücadele, dokunulmazlık oyununun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurguladı. Ceza oyununu kaybetmeleri sebebiyle Survivor'da dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununa 1-0 geriden başlayan ünlüler takımı, varını yoğunu ortaya koydu. İşte, Survivor'da dün akşam kimin adı yazıldı ve dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunun cevabı

Haberin Devamı

Survivor'da bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüllüler takımı adalarından kimsenin gitmemesi adına mücadele ettiler. Ekranların herkes tarafından soluksuz takip edilen dünyanın en zor yarışması olarak gösterilen survivor'da heyecan doruktaydı. Survivor'da bu akşam ünlüler ve gönüllüler takımı oldukça kondisyon gerektiren bir parkurda yarıştılar. Peki, survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, heyecan dolu mücadelenin detayları.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam arkadaşlarından kimseyi kaybetmemek için ve oyun alanında daha güçlü kalabilmek adına mücadele verdiler. Ünlüler ve gönüllüler takımının karşısına bu akşam oldukça yorucu ve zorlu bir parkur çıktı. Artık survivor'un ilerlemesiyle birlikte de oyun alanındaki kalite git gide artıyor. Bu hafta ceza oyununu kaybeden ünlüler takımı, bu akşamki mücadeleye -1'le başladılar ve oldukça zor dakikalar yaşadılar. Oyunun ilk etabına gönüllüler takımı rahat bir şekilde aldı. İkinci etapta ise ünlüler takımı bu duruma adeta bilendi ve ikinci turu kazandılar. Final etabında ise ünlüler rüzgarı esti ve dokunulmazlığın sahibi ünlüler takımı oldu.

Haberin Devamı

İLHAN VE SERHAT BİRBİRİNE GİRDİ!

Survivor'ın bu akşamki bölümünde ise dokunulmazlık oyunu nedeniyle gergin olan yarışmacılar birbirlerine sert çıktı. Serhat, İlhan Mansız ile ciddi bir tartışmanın içine girdi. Oyunun hemen ardından gerçekleştiği anlaşılan tartışmanın ardından Serhat sinirlenerek oradan ayrıldı.

İlhan oyunun hemen bitiminde Serhat'a eleştiride bulundu. Serhat'ta 'dur bir soluklanalım' diyerek İlhan Mansız'a çıkıştı.

DÜN AKŞAM NELER YAŞANDI

Ödül oyununu 5-4'lük skor ile gönüllüler takımı kazandı. Ödül oyununda Ünlüler'i yenerek ödülün sahibi olan Gönüllüler Takımı yarışmacıları Santo Domingo'da rüya gibi bir gece geçirdiler. Hem güzel bir gezi yapan gönüllüler takımı hem de karınlarını doyurdular.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!