Survivor'da büyük ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte nefes kesen mücadeleden detaylar

Güncelleme Tarihi:

Survivorda büyük ödül oyununu hangi takım kazandı İşte nefes kesen mücadeleden detaylar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2017 23:48

Survivor 2017'de bu akşam oldukça nefes kesen bir büyük ödül oyunu izleyicilerin karşısına çıktı. Ekranların herkes tarafından büyük bir heyecanla takip edilen ve dünyanın en zor yarışması olarak gösterilen survivor'da iki takım yarışmacıları da ödül için mücadele etti. Ünlüler takımı Furkan Kızılay'ın vedasının ardından adeta bilenmişti. Gönüllüler takımı ise ağır yara alan ünlüler takımına son darbeyi vurma peşindeydi. Peki, Survivor'da büyük ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte, nefes kesen mücadeleden detaylar.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından büyük bir heyecanla takip ettiği survivor'da bu akşam oldukça heyecan dolu bir büyük ödül oyunu heyecanı yaşandı. Acun Ilıcalı açıkladığı ödülle bu akşam ünlüler ve gönüllüler takımının adeta nefesini kesti. Ödülü duyan iki takım yarışmacıları da kendinden geçti. Peki, Survivor'da büyük ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte, nefes kesen mücadeleden detaylar.

BÜYÜK ÖDÜLÜ KİM KAZANDI

Survivor'da bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek bir büyük ödül oyunu heyecanı yaşandı. Artık Kıbrıs'a çok az bir zaman kala ödül oyunlarının heyecanı ve ödüllerin büyüklüğü de artıyor. Acun Ilıcalı bu akşam oyunu kazanan takımın muhteşem bir evde, 3 aşçıyla buluşacağını belirtti. Ödülü duyan yarışmacılar adeta kendinden geçti. Her türlü ülkenin lezzetinden yararlanacak olan yarışmacılar oyuna kilitlendi. Oyunun ilk etabını ünlüler takımı kazandı. İkinci tur bayrak yarışına kaldı ve kazanan takım gönüllüler oldu. Final etabında ise oyun bir gitti bir geldi. Fakat gülen taraf ünlüler takımı oldu. 

Haberin Devamı

'ADEM'DEN OYUN KRİTİĞİ'

Adem oyun öncesi yaptığı konuşmada ben veya Serhat sakatlandığımızda ciddi bir sorun bizi bekliyor olacak diyerek durumun ciddiyetinden bahsetti. Gönüllüler takımında ise moraller yüksekti. En son dokunulmazlık oyununu kazanan ve ödül oyunlarında iyi bir grafik çizen gönüllüler takımı dün akşamki ödül oyununu da kaybetmişti. Bu akşam oynanan ödül oyununa bilenen gönüllüler takımı büyük ödülü kazanıp moral bulmak istedi.

'ADEM VE OGEDAY TARTIŞMASI'

Bu akşamki ödül oyunu sırasında  Adem ve Ogeday arasında bir tartışma yaşandı. Oyunu kaybeden Adem, Ogeday'ın "bu ada da benden hızlısı yok" demesiyle adeta çıldırdı. Araya giren Gökhan'da, Adem ile tartışmaya girdi. Biten bir oyunun ardından 'Ancak ben düştüğümde benden hızlı olabilirsin' diyen Adem'e, Ogeday'da 'düşmek, düşmemek senin elinde' diye cevap verince tartışma daha da büyüdü. Daha sonra iki takım da kendini frenleyerek oyuna geri döndü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!