Survivor 2017'de sembolü kim kazandı? Mor oda ödülü mest etti!

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017de sembolü kim kazandı Mor oda ödülü mest etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2017 08:36

Survivor 2017'de dün akşam kim elendi sorusu izleyiciler tarafından araştırma konusu oldu. Kıran kırana geçen yarışmaların ardından Survivor'da sembol ödülünü kim kazandı sorusu, diğer gündem konusu oldu. Mor oda ödülü ise bir yarışmacı ve onun seçtiği kişilere ziyafet yaşattı. Survivor'ın 14 Mart tarihinde yayınlanacak bölümünde ise İlhan ve Sedat arasında geçen şiddetli tartışma ekranlara yansıdı. İşte, dün akşam yaşananlar ve sembol ödülünü kim kazandı sorusunun cevabı

Haberin Devamı

Survivor'da dün akşam yaşananlar nefes kesti. Yarışmanın ödülü konsey kararı ile halk oylamasına sunulan yemek menüsüydü. Yarışmacıların hayalini kurduğu yemekler ödül olunca, kazanma isteği de farklı oldu. Peki Survivor'da dün akşam ödülü kim kazandı? İşte Survivor'da dün akşam yaşananlar 

Survivor 2017'de bu akşam oynanan ödül oyununda adeta nefes kesen bir mücadele yaşandı. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken yarışmacılar ada hayatının zorluklarından artık yavaş yavaş etkileniyor. karınları oldukça aç olan yarışmacılar bu akşam oldukça lezzetli bir ödül için yarıştılar. Ödülü gören yarışmacıların resmen nutku tutuldu. Peki, survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte nefes kesen mücadeleden detaylar.

Dün akşamki tanıtımda İlhan ve Sedat kavgası ile iplerin iyice gerildiği gözüküyor. Sedat sembol oyununu takım arkadaşları yüzünden kaybettiğini söylerken, Fatih'te ona destek çıkıyor. Tam bu sırada kıyafetlerini kurutmaya giden İlhan konuşmaları duyunca ortalık karışıyor. 

Haberin Devamı

Ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor'da bu akşam gerçekleştirilen ödül oyununda ünlüler ve gönüllüler takımı arasında adeta soluksuz izlenen bir yarışma gerçekleşti. Acun Ilıcalı'nın ödülü açıkladığı anda yarışmacılar adeta şoke oldu. İzleyicilerin belirlediği yemekler arasında kuzu tandır, sac tava, çıtır mantı ve ciğer vardı. Ağızları sulanan yarışmacılar oyunu kazanmak için ter döktüler. İlk turu ünlüler takımı müthiş bir performansla aldı ve 1-0 öne geçti. İkinci turda ise kafa kafaya giden bir yarışma yaşandı. Ama ünlüler takımında Furkan'ın müthiş performansı ünlüler takımına oyunu aldırdı ve ünlüler takımı ödül oyununu kazanan takım oldu. Gönüllüler takımı ise uzun süredir ödül oyunu kazanamıyor ve açlıktan dolayı oldukça zor durumdalar.

Dokunulmazlık'ta yaşananlar

Survivor'da nefes kesen dokunulmazlık oyunlarının ardından izleyenleri şaşkına uğratan kararlar alındı. İlk gün olanlar tahmin edilirken, ikinci dokunulmazlık oyununda yaşananlar büyük şaşkınlık yarattı.

Dokunulmazlık oyunlarını kaybeden ünlüler takımı önce takım olarak Şahika'nın adını yazdı. Bunun ardından bireysel dokunulmazlık ödülünü alan Sedat, Adem Kılıççı'nın adını vererek ikinci aday olarak Adem'i çıkardı.

Haberin Devamı

İkinci dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında tam anlamıyla bir kaos yaşandı. Takım kararıyla Fatih elenme adayı olurken İlhan Mansız, Pınar'ın adını vererek herkesi şaşırttı. İlhan bu kararını verirken, Sabriye'deki çıkışı görmezsem olmaz, bu yüzden 7 oyunu da kaybeden Pınar'ı söylemek istiyorum dedi ve herkesi şaşırtan bir karara imza attı.

Dokunulmazlık oyununun ikinci perdesinde ise kavgalar ve gerginlikler ön plandaydı. İlhan ve Fatih'in tartışması kavgaya dönüşünce takım arkadaşları bu ikiliyi zor ayırdı. Tartışmanın bir bölümünde 3 yarışmacı İlhan'ı zor tuttu

Tüm bunların ardından ünlüler takımı bu hafta da 4 aday ile ada konseyine çıkıyor olacak. Ünlüler takımını bu hafta da zor günler bekliyor.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!