Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? İşte nefes kesen futbol maçından detaylar

Güncelleme Tarihi:

Survivorda ödül oyununu kim kazandı İşte nefes kesen futbol maçından detaylar
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2017 23:16

Survivor 2017 bu akşam izleyicileri ekran başına kilitleyen bir ödül oyunu yaşandı. Ekranların herkes tarafından oldukça sevilen maceracı programı survivor'da bu akşam oynanan ödül oyununda futbol müsabakası vardı. Kumda futbol oynayan iki takım oldukça zor anlar yaşadı ve yer yer sakatlıklar oldu. İlhan Mansız ve Serhat Akın'ın ön plana çıktığı futbol maçında oldukça şık hareketler vardı. Ünlüler ve gönüllüler takımı müthiş bir ödül için yarıştılar. Peki, survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte nefes kesen mücadele.

Haberin Devamı

Survivor 2017'de bu akşam oynanan ödül oyununda muhteşem dakikalar yaşandı. Ünlüler takımında yer alan iki milli futbolcunun performanslarını sergilediği ödül oyununda oldukça şık ve estetik hareketler yer aldı. İlhan Mansız ve Serhat Akın'ın etkileyici bir mücadele verdiği ödül oyununda ünlüler takımından öne çıkan birçok isim vardı. Gönüllüler takımında ise kızlarda Elif'in performansı oldukça etkileyiciydi. Peki, survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı?

Ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor'da bu akşam ekranlara yansıyan ödül oyununda izleyiciler adeta ekran başına kilitlendi. Acun Ilıcalı'nın yönettiği oyunda futbol müsabakası ekranlara taşındı. Futbol denince akla gelen iki isim vardı. Ünlüler takımında Serhat Akın ve İlhan Mansız'ın performansı oldukça merak ediliyordu. Serhat Akın oyun esnasında tansiyonunun düşmesinden dolayı çok fazla maça çıkamadı. Fakat İlhan Mansız, Sedat Kapurtu ve Adem Kılıççı'nın müthiş performansları ünlüler takımına ödülü kazandırdı. Oldukça şık hareketlerin olduğu ödül oyununda, kızlardan Pınar Saka'nın performansı da dikkat çekti. Adeta kızlar takımında tek başına mücadele eden Pınar ödülün kazanılmasında büyük rol sahibi oldu. Ödül kişi başına iki tane hamburger menüydü. Ünlüler takımı adeta tıka basa doyarak adalarına döndüler.

Haberin Devamı

Survivor'da önceki bölümlerde neler yaşandı?

Survivor yarışmasında geçtiğimiz hafta yaşanan ada konseyinde Tarık Mengüç aday olduğu potada rakiplerinden daha düşük SMS oyunu alarak elenmiş ve takım arkadaşlarını üzmüştü. Bu yarayı sarman isteyen ünlüler takımı ödül oyununa var güçleri ile saldırıyor.

Survivor'da ödül oyunu bu hafta futbol maçı ile geliyor.. Ödül oyununda İlan Mansız'ın gösterilen kısa fragmanda bile yaptığı hareketler dikkat çekerken, Serhat Akın'ın da etkili olduğu görülüyor. İşte Survivor yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Acun Ilıcalı, Survivor'da sakatlanan Sema'nın ayağını paylaştı

Survivor'da Acun Ilıcalı, sembol oyunu oynarken ayağı sakatlanan Sema'nın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı, Survivor'da sakatlanan Sema'nın ayağını paylaştı
Acun Ilıcalı, Survivor'da sakatlanan Sema'nın ayağını paylaştıSurvivor'da Acun Ilıcalı, sembol oyunu oynarken ayağı sakatlanan Sema'nın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.Hürriyet Haber09 Mart 2017 - 17:25:00Acun Ilıcalı, Survivorda sakatlanan Semanın ayağını paylaştı.

Survivorda ödül oyununu kim kazandı İşte nefes kesen futbol maçından detaylar

Sembol oyunu oynarken havadan atlayan Sema'nın ayağı yere ters bastı. Ayağı yere ters basınca ayağında sakatlık meydana gelen Sema, Doktor Metin Kuş'a oyuna devam etmek istediğini söyledi.

Survivorda ödül oyununu kim kazandı İşte nefes kesen futbol maçından detaylar

TAKIM ARKADAŞLARINDAN BAZILARI İNANMADI

Haberin Devamı

Doktor oynamasına izin vermedi. Sema'nın takım arkadaşlarının bir kısmı endişelense de bir kısmı da Sema'nın sakatlandığına inanmadı ve numara yaptığını iddia etti.

ACUN ILICALI PAYLAŞTI

Acun Ilıcalı bugün yaptığı İnstagram paylaşımında Sema'nın ayağını tutarken çekilmiş bir fotoğrafı paylaştı ve altına 'Survivor Türkiye dünyanın en zor yarışması, geçmiş olsun' notunu düştü.
İşte Acun Ilıcalı'nın paylaşımı;

Survivorda ödül oyununu kim kazandı İşte nefes kesen futbol maçından detaylar

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!