Survivor 2018'de iletişim ödülünü hangi takım kazandı? Melih'in son durumu ne?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2018de iletişim ödülünü hangi takım kazandı Melihin son durumu ne
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2018 08:09

Survivor 2018'de bu akşam nefes kesen bir iletişim ödülü heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam gerek midelerini bir şey girmesi gerekse yakın çevrelerinden gelecek olan fotoğraflı mesajlar için birbirleriyle mücadele ettiler. Oynanan oyun esnasında Melih Özkaya talihsiz bir sakatlık yaşadı ve hastaneye kaldırıldı. Peki, Survivor 2018'de iletişim ödülünü hangi takım kazandı? Melih'in son durumu ne?

Haberin Devamı

Survivor 2018'de ödül oyunlarının heyecanı katlanmaya devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı arasında rekabet git gide artarken bir yandan bastıran açlık yarışmacılara zor zamanlar yaşatıyor. Bu akşam oynanan iletişim oyununda iki takım yarışmacıları da son ana kadar devam etti. Peki, Survivor 2018'de iletişim ödülünü hangi takım kazandı?

İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam iletişim oyununu kazanabilmek adına ter döktüler. Bu sezon bu ödülü hiç kaybetmeyen ünlüler takımı kazandığı taktirde yakın çevrelerinden gelen fotoğraflı mesajlarla buluşacaklardı. Gönüllüler takımı ise bu oyunu hiç kazanamadı ve onlarda hayranlarından gelecek olan mesajları okuyacaklardı. Kıyasıya başlayan mücadelede kazanan taraf yine ünlüler takımı oldu ve iletişim odasında duygu dolu dakikalar yaşadılar.

Haberin Devamı

MELİH'İN TALİHSİZ ANI

Oynanan iletişim oyunu esnasında parkurda sırtını tahtaya vuran Melih sakatlık yaşadı. Survivor doktoru Metin Kuş'un devreye girmesiyle beraber Melih Özkaya'nın sağlık durumu kontrol altına alındı. Bir süre dinlenmesi gereken Melih Özkaya, bir sıkıntı yaşanmaması sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Melih Özkaya'nın sağlık durumuyla ilgili bir açıklama henüz yapılmadı.

NİHAT DOĞAN VE HAKAN KAVGASI

Nihat Doğan ve Hakan arasında ödül oyunu esnasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Sahada mücadele eden Nihat Doğan'ın gözüne yanlışlıkla Anıl'ın ayağı geldi. Bunun üzerine Hakan'ın kenardan bişey yok demesi Nihat Doğan'ı çıldırttı. İkili arasında yaşanan gerginliği ardından oyun kaldığı yerden devam etti.

ADA OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da en iyi ada oyununda bu akşam ünlüler ve gönüllüler takımı en iyi yarışmacılarını sahaya sürdüler. Ünlüler takımında Nagihan, Turabi, Adem ve Sema, gönüllüler takımında ise Birsen, Yağmur, Anıl ve Melih yarıştı. Daha rahat ada şartlarında yaşamak için mücadele eden iki takımdan birisi mutlu sona ulaştı. Ünlüler takımı bu akşam yine formundaydı ve ada oyununu zorlanmadan kazandılar. Böylelikle bu hafta yine rahat yataklarda yatma şansını yakaladılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!